Tipuri de femei care intimidează orice bărbat

17.OCTOMBRIE.2018
Tipuri de femei care intimidează orice bărbat

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unele femei nu sunt făcute pentru a avea relații de durată, deși își doresc asta. Chiar dacă sunt extrem de frumoase, inteligente și atrăgătoare,

bărbații parcă nu au curajul să se implice într-o relație cu ele ori nu pot să se atașeze pe termen lung de ele. E posibil să se întâmple în acest fel, deoarece, femeile acestea și-au asumat un rol inconștient de autosabotaj. De ce au făcut asta e o altă discuție, dar primul pas pentru remedierea problemei este recunoașterea acestui rol. Iată câteva exemple de prototipuri inconștiente.

Femeia-călău înceracă mereu să controleze totul - relația, partenerul, iar cel mai des face asta punându-și la punct partenerul, subminându-i gândurile, dorințele și simțul competenței. Are impresia că doar ea este cea care rezolvă toate problemele.

Loading...

Femeie-mamă se comportă cu partenerul de cuplu ca și cum i-ar fi mamă, preluând întreaga responsabilitate a relației pe umerii proprii.

Femeia-Vulpe este seducătoare și se bazează foarte mult pe relațiile intime, inclusiv pentru șantaj și control emoțional al partenerului.

Femeia-domnișoară cu probleme joacă mereu rolul victimei și simte nevoia să fie salvată. Pe termen lung, o domnișoară nu poate fi mereu la ananghie, iar bărbatul nu poate fi mereu un erou. Este mult prea obositor și nerealist. În timp, bărbatul ajunge să o respingă pentru incompetența ei.

Femeia tachinătoare este mereu nemulțumită și din cauza comportamentului său nu se poate crea o legătură bazată pe încredere, comunicare și deschidere.

Femeia-prințesă simte nevoia de a fi constant adorată, alintată, pusă pe un piedestal, fără a oferi nimic în schimb, în afară de pretenții și ordine.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.