Aplica

Tipuri de femei care intimidează orice bărbat

Tipuri de femei care intimidează orice bărbat

Unele femei nu sunt făcute pentru a avea relații de durată, deși își doresc asta. Chiar dacă sunt extrem de frumoase, inteligente și atrăgătoare,

bărbații parcă nu au curajul să se implice într-o relație cu ele ori nu pot să se atașeze pe termen lung de ele. E posibil să se întâmple în acest fel, deoarece, femeile acestea și-au asumat un rol inconștient de autosabotaj. De ce au făcut asta e o altă discuție, dar primul pas pentru remedierea problemei este recunoașterea acestui rol. Iată câteva exemple de prototipuri inconștiente.

Femeia-călău înceracă mereu să controleze totul - relația, partenerul, iar cel mai des face asta punându-și la punct partenerul, subminându-i gândurile, dorințele și simțul competenței. Are impresia că doar ea este cea care rezolvă toate problemele.

Femeie-mamă se comportă cu partenerul de cuplu ca și cum i-ar fi mamă, preluând întreaga responsabilitate a relației pe umerii proprii.

Femeia-Vulpe este seducătoare și se bazează foarte mult pe relațiile intime, inclusiv pentru șantaj și control emoțional al partenerului.

Femeia-domnișoară cu probleme joacă mereu rolul victimei și simte nevoia să fie salvată. Pe termen lung, o domnișoară nu poate fi mereu la ananghie, iar bărbatul nu poate fi mereu un erou. Este mult prea obositor și nerealist. În timp, bărbatul ajunge să o respingă pentru incompetența ei.

Femeia tachinătoare este mereu nemulțumită și din cauza comportamentului său nu se poate crea o legătură bazată pe încredere, comunicare și deschidere.

Femeia-prințesă simte nevoia de a fi constant adorată, alintată, pusă pe un piedestal, fără a oferi nimic în schimb, în afară de pretenții și ordine.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!