Parcurge aceste etape și vindecă-te după divorț

04.OCTOMBRIE.2018
Parcurge aceste etape și vindecă-te după divorț

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, chiar dacă era dorit, divorțul lasă urme adânci în mintea și sufletul celor ce trec prin el. Cazurile de divorț sunt

din ce în ce mai dese și uneori o despărțire este de preferat, deși pare greu de suportat. Este un proces dureros, de lungă durată, dar dacă se trece prin fiecare etapă, poate deveni doar o experiență din trecut. 1. Descurajarea: Este faza cea mai dureroasă deoarece te confrunți cu pierderea unui om cu care ai împărțit atât de multe, singurătatea, reproșurile copiilor, întrebările cunoscuților, dar și autocritica.

Apoi, începi să te enervezi, ceea ce e bine pentru că te face să reacționezi față de ceea ce se întâmplă.

Loading...

2. Etapa speranţelor deșarte

Simți că încă îl/o mai iubești, începi să îți faci speranțe că ceva s-ar putea schimba și că ați putea fi din nou împreună. Deja faci un adevărat scenariu de film de Hollywood în cap, dar din păcate nu ajunge să fie și realitate. Adu-ți aminte de ce ați ajuns la divorț, nu mai minimaliza defectele, nu mai augmenta calitățile, nu te mai învinovăți, ci fă un pas în spate și privește totul cu obiectivitate.

3. Confuzia

Toate emoțiile de până acum și trecerea de la o extremă la alta te-au stors de energie și acum te simți confuz/ă, mai ales că deja „s-au împărțit prietenii”. Odihnește-te! Dă-ți voie să iei o pauză de la toate! (mai ales de la autocritică)

4. Bilanțul

Această fază înseamnă momentul în care ai ajuns să găsești răspunsuri la întrebarea „Unde, cu ce și cât am greșit”, iar acestea sunt realistice, obiective și cinstite față de tine și de fostul partener de viață. Este un mare pas pe care l-ai făcut spre vindecare. Analizează-te, cunoaște-te, recunoaște-ți propriile greșeli și învață din ele.

5. Etapa temerilor

Sunt temeri firești legate de modul în care te vei descurca în creșterea copiilor, fără celălalt părinte continuu lângă voi. Sunt frici legate de capacitatea de a găsi pe altcineva și de a te implica într-o relație. Apare frica de a nu suferi din nou. Iarăși, realismul salvează situația, dar și prietenii cu care e bine să discuți despre aceste îndoieli.

6. Acceptarea

A venit momentul să accepți noua situație în care ești – divorțat/ă! Dacă ai ajuns în această etapă, ai reușit să te vindeci de una dintre cele mai grele suferințe. Asta îți arată puterea pe care o ai, determinarea și capacitatea de a te adapta. Bucură-te de prezent, gândește-te la viitor și dă-ți voie să găsești fericire. Există viață după divorț!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: 2020 este un an în care va
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.