Inteligența uimitoare a persoanelor sarcastice

15.FEBRUARIE.2019
Inteligența uimitoare a persoanelor sarcastice
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Persoanele sarcastice sunt printre cele mai inteligente din lume! Iată de ce! Poate că uneori nu sunt tocmai cei mai plăcuți oameni din grup, dar sarcasticii

sunt extrem de inteligenți! În orice grup trebuie să fie și un sarcastic, ale cărui glume să vă fi deranjat cel puțin o dată. Să-i dăm totuși Cezarului ce-i al Cezarului – glumele lui sunt elaborate, de o calitate superioară, niciodată nu se repetă și extrem de amuzante. Sunt așa deoarece sarcasticii, atât femei cât și bărbați, sunt foarte inteligenți și au o cultură generală bogată.

De fapt, și cercetările (cum ar fi cele de la Universitatea din Haifa și Centrul Medical Rambam din Haifa) demonstrează că sarcasmul cumulează o serie de abilități cognitive complexe.

Loading...

Iată care sunt principalele 5 motive.

1. Persoanele sarcastice fac de multe ori observații care au înțelesuri duble - cuvintele lor pot fi insultătoare și, în același timp, amuzante. De cele mai multe ori, maschează insultele sau criticile, transformându-le în remarci inofensive.

2. Sunt excelenți la rezolvarea problemelor, datorită creativității lor. Datorită modului în care le funcționează creierul, sunt excelenți în găsirea de răspunsuri, soluții și metode creative de a face față unor situații dificile. În plus, găsesc răspunsuri rapide.

3. Au aptitudini lingvistice deosebite, putând purta conversații lungi și interesante. Au un mod unic de a lega cuvinte, de a asimila informații și de a le comunica.

4. S-ar putea să fie mai stabili din punct de vedere emoțional decât ceilalți. Se pare că sarcasmul ajută la scăderea furiei și a altor emoții negative. De asemenea, oamenii sarcastici sunt mai puțin exagerați decât ceilalți.

5. Afirmațiile sarcastice necesită mai multă concentrare decât cele „non-sarcastice”. La fel se întâmplă și în cazul înțelegerii mesajelor sarcastice, care sunt mult mai complicate decât celelalte. Datorită modului lor complex de gândire și comunicare, sarcasticii influențează și creierul celor din jur, determinându-i să gândească mai mult, să își „exerseze” creierul.

Deci, nu doar persoanele sarcastice sunt foarte inteligente, ci și partenerii de cuplu sau apropiații lor!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
2186
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Dacă la capitolul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.