Inteligența uimitoare a persoanelor sarcastice

15.FEBRUARIE.2019
Inteligența uimitoare a persoanelor sarcastice

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Persoanele sarcastice sunt printre cele mai inteligente din lume! Iată de ce! Poate că uneori nu sunt tocmai cei mai plăcuți oameni din grup, dar sarcasticii

sunt extrem de inteligenți! În orice grup trebuie să fie și un sarcastic, ale cărui glume să vă fi deranjat cel puțin o dată. Să-i dăm totuși Cezarului ce-i al Cezarului – glumele lui sunt elaborate, de o calitate superioară, niciodată nu se repetă și extrem de amuzante. Sunt așa deoarece sarcasticii, atât femei cât și bărbați, sunt foarte inteligenți și au o cultură generală bogată.

De fapt, și cercetările (cum ar fi cele de la Universitatea din Haifa și Centrul Medical Rambam din Haifa) demonstrează că sarcasmul cumulează o serie de abilități cognitive complexe.

Iată care sunt principalele 5 motive.

1. Persoanele sarcastice fac de multe ori observații care au înțelesuri duble - cuvintele lor pot fi insultătoare și, în același timp, amuzante. De cele mai multe ori, maschează insultele sau criticile, transformându-le în remarci inofensive.

2. Sunt excelenți la rezolvarea problemelor, datorită creativității lor. Datorită modului în care le funcționează creierul, sunt excelenți în găsirea de răspunsuri, soluții și metode creative de a face față unor situații dificile. În plus, găsesc răspunsuri rapide.

3. Au aptitudini lingvistice deosebite, putând purta conversații lungi și interesante. Au un mod unic de a lega cuvinte, de a asimila informații și de a le comunica.

4. S-ar putea să fie mai stabili din punct de vedere emoțional decât ceilalți. Se pare că sarcasmul ajută la scăderea furiei și a altor emoții negative. De asemenea, oamenii sarcastici sunt mai puțin exagerați decât ceilalți.

5. Afirmațiile sarcastice necesită mai multă concentrare decât cele „non-sarcastice”. La fel se întâmplă și în cazul înțelegerii mesajelor sarcastice, care sunt mult mai complicate decât celelalte. Datorită modului lor complex de gândire și comunicare, sarcasticii influențează și creierul celor din jur, determinându-i să gândească mai mult, să își „exerseze” creierul.

Deci, nu doar persoanele sarcastice sunt foarte inteligente, ci și partenerii de cuplu sau apropiații lor!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.