Aplica

Ferește-te de aceste idei și vei avea o relație lungă și frumoasă!

Ferește-te de aceste idei și vei avea o relație lungă și frumoasă!

Idei greșite despre relații. Sfaturile pentru a avea o căsnicie fericită sunt nenumărate, unele mai bune, altele mai puţin, pentru că se bazează pe idei

eronate legate de viața de cuplu. Iată câteva dintre opiniile pe care ar fi bine să le eviți pentru a avea o relație armonioasă și fericită. 1. Doar interesele comune țin cuplul unit. Într-o anumită măsură, este important să existe activități și interese comune în relația de cuplu, dar în același timp fiecare trebuie să își păstreze propria identitate și să aloce timp pentru propriile dorințe și interese.

2. Nu ar trebui să adormiți certați. Sună bine în teorie, dar în practică se întâmplă cu totul altfel. Atunci când suntem obosiți și nervoși avem tendința de a spune lucruri răutăcioase chiar dacă nu le credem cu adevărat. Putem adormi certați, dar a doua zi (când suntem ceva mai odihniți și calmi) să avem o discuție sinceră și deschisă despre ceea ce ne-a deranjat cu o seară înainte.

3. Unde este dragoste adevărată nu există certuri. Dimpotrivă, e normal să existe și dispute uneori. Asta arată individualitatea celor doi, faptul că au o relație sănătoasă, bazată pe dragoste și că sunt dornici să evolueze. Studiile au arătat că pentru a ne dezvolta, e nevoie să ieșim din zona de confort și că uneori certurile ne ajută în acest sens.

4. Copilul întărește relația. Apariția copilului în relație ar trebui să fie decizia ambilor parteneri și cel mic să fie fructul dragostei lor, nu al unei nevoi de a întări relația și de a rezolva problemele dintre cei doi. Pe de altă parte, revista Journal of Personality and Social Psychology a publicat în 2009 un studiu în care se arăta că problemele și conflictele se întețesc după apariția copilului.

5. Dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt, nu ar trebui să luptați pentru relația voastră. Total fals, pentru că orice relație presupune pe lângă momentele fericite și compromisuri, încercări. Ca orice altceva în viață, relația de cuplu trebuie întreținută și îngrijită (de ambii parteneri, în aceeași măsură!).

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!