Ferește-te de aceste idei și vei avea o relație lungă și frumoasă!

23.NOIEMBRIE.2018
Ferește-te de aceste idei și vei avea o relație lungă și frumoasă!
Idei greșite despre relații. Sfaturile pentru a avea o căsnicie fericită sunt nenumărate, unele mai bune, altele mai puţin, pentru că se bazează pe idei

eronate legate de viața de cuplu. Iată câteva dintre opiniile pe care ar fi bine să le eviți pentru a avea o relație armonioasă și fericită. 1. Doar interesele comune țin cuplul unit. Într-o anumită măsură, este important să existe activități și interese comune în relația de cuplu, dar în același timp fiecare trebuie să își păstreze propria identitate și să aloce timp pentru propriile dorințe și interese.

2. Nu ar trebui să adormiți certați. Sună bine în teorie, dar în practică se întâmplă cu totul altfel. Atunci când suntem obosiți și nervoși avem tendința de a spune lucruri răutăcioase chiar dacă nu le credem cu adevărat. Putem adormi certați, dar a doua zi (când suntem ceva mai odihniți și calmi) să avem o discuție sinceră și deschisă despre ceea ce ne-a deranjat cu o seară înainte.

Loading...

3. Unde este dragoste adevărată nu există certuri. Dimpotrivă, e normal să existe și dispute uneori. Asta arată individualitatea celor doi, faptul că au o relație sănătoasă, bazată pe dragoste și că sunt dornici să evolueze. Studiile au arătat că pentru a ne dezvolta, e nevoie să ieșim din zona de confort și că uneori certurile ne ajută în acest sens.

4. Copilul întărește relația. Apariția copilului în relație ar trebui să fie decizia ambilor parteneri și cel mic să fie fructul dragostei lor, nu al unei nevoi de a întări relația și de a rezolva problemele dintre cei doi. Pe de altă parte, revista  Journal of Personality and Social Psychology a publicat în 2009 un studiu în care se arăta că problemele și conflictele se întețesc după apariția copilului.

5. Dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt, nu ar trebui să luptați pentru relația voastră. Total fals, pentru că orice relație presupune pe lângă momentele fericite și compromisuri, încercări. Ca orice altceva în viață, relația de cuplu trebuie întreținută și îngrijită (de ambii parteneri, în aceeași măsură!).

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,63  8
VOTURI
2826
4.63
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.