Ești pe drumul cel bun? 3 sentimente care îți arată că te-ai abătut de la el

04.MARTIE.2019
Ești pe drumul cel bun? 3 sentimente care îți arată că te-ai abătut de la el

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ați simțit vreodată că lucrurile nu se întâmplă așa cum v-ați dori și că ar trebui să faceți cu totul altceva cu viața voastră? Se spune că acesta

este secolul vitezei și că tocmai din acest motiv, graba, oamenii uită să-și trăiască viața cu adevărat. Subconștientul vă trimite semnale că ceva ar trebui să schimbați în modul de trai, sentimente pe care ar fi bine să le luați în seamă. Descoperiți care sunt cele 3 sentimente care vă arată că nu sunteți pe drumul cel bun și că trebuie să schimbați ceva. 1.Aveți frecvent modificări de stare

Vorbim aici despre aceste sentimente de mânie bruscă și incontrolabilă, urmate la fel de brusc de momente de stabilitate și apoi de tristețe intensă și fără motive concrete. Aceste schimbări de dispoziție vă ocupă viața cu sentimente negative, fără a lăsa spațiu pentru alte emoții, cum ar fi bucuria și mulțumirea.

Loading...

2. Vă simțiți pierduți, fără direcție și în pană de idei

Senzația de dezorganizare, de gol și de lipsă de perspectivă este frecventă atunci când nu sunteți pe un drum compatibil cu personalitatea voastră. Este firesc să se întâmple așa atunci când nu trăiți viața pe care o doriți în adâncul sufletului.

3. Simțiți nevoia intensă de singurătate

Nu ne referim aici la acele momente de introspecție sau de odihnă, absolut firești în viață, ci la cele în care refuzați să aveți alături oameni la care țineți foarte mult, precum prieteni apropiați sau partenerul de cuplu. Cu cât sunt mai dese, cu atât mai mult ar trebui să vă dea de gândit că ceva trebuie schimbat în viața voastră.

Poate că schimbarea este grea, la fel ca ieșirea din zona de confort, cea cu care v-ați obișnuit, dar nu este imposibil.

Dați-vă voie să trăiți viața pe care v-o doriți, să vă bucurați de ea și să transformați imposibilul în posibil!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR BANI: Acest capitol aduce cele mai mari satisfacții în 2019, practic, acum
Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.