Ești o persoană cu adevărat înțeleaptă? 7 obiceiuri pe care doar un om înțelept le are

29.NOIEMBRIE.2018
Ești o persoană cu adevărat înțeleaptă? 7 obiceiuri pe care doar un om înțelept le are

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:smallbizdaily.com

Un om înțelept se diferențiază prin anumite trăsături comportamentale. Capacitatea intelectuală a unei persoane nu este stabilită doar prin nivelul IQ-ului,

ci și de trăsături ce o evidențiază în relațiile sociale. Înțelepciunea se bazează deopotrivă pe inteligența cognitivă, pe cea emoțională și pe experiența acumulată. Iată care sunt cele mai importante obiceiuri și trăsături ale unui om înțelept:1. Nu sunt genul de persoane care să vorbească mult, ci pun accentul pe ascultare și observare, înțelegând cât de importante sunt cele două aspecte în comunicare.

2. Au interese diverse, nu doar într-o singură arie de activitate, descoperindu-și deseori și dezvoltându-și noi talente și îndeletniciri.

Loading...

3. Sunt la curent cu știrile, cu ceea ce se întâmplă și au o părere bine argumentată în legătură cu evenimentele importante.

4. Chiar și când se confruntă cu probleme grele, găsesc puterea de a zâmbi! Asta deoarece deja sunt în căutarea unei soluții și nu amână rezolvarea. În plus, situațiile dificile îi provoacă. Și le place.

5. Nu încearcă să își demonstreze inteligența în fața celorlalți (asta fac doar cei care se îndoiesc de ei și nu se cunosc îndeajuns de bine). Am putea spune că sunt foarte modești.

6. Când sunt în poziții de conducere, încearcă mereu să găsească potențialul maxim al subalternilor și îi ajută să se dezvolte profesional și personal.

7. Niciodată nu îi fac pe cei din jur să se simtă inferiori lor din punct de vedere intelectual, ci mai mult îi încurajează să își descopere talentele.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de
Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.