Aplica

Este pregătit iubitul tău să se implice serios? 5 semne că ești într-o relație pasageră

Este pregătit iubitul tău să se implice serios? 5 semne că ești într-o relație pasageră

Un bărbat care nu se implică foarte mult într-o relaţie nu este persoana căreia să te dedici trup și suflet. Se spune că dragostea este oarbă și că de

cele mai multe ori ne este destul de greu să observăm atent partenerul atunci când suntem foarte îndrăgostiți. Este posibil să nu putem remarca dacă își dorește o relație de durată sau doar una trecătoare. Iată care sunt 5 dintre cele mai importante semne că bărbatul de lângă tine încă nu este pregătit să se implice într-o relație. 1. Preferă să nu știe nimeni de relația voastră.

Ar trebui să ai semne de întrebare dacă evită să te prezinte prietenilor lui sau dacă refuză să îi cunoască pe ai tăi.(Nu spunem nimic despre a vă cunoaște familiile, pentru că asta deja implică un cu totul alt stadiu al relației de cuplu.) La fel, gândește-te bine la viitorul vostru în cazul în care vă vedeți doar noaptea ori în locuri cât mai singuratice. De asemenea, refuză să îți lași lucruri minore (cum ar periuța de dinți) la el acasă.

2. Criticile sunt frecvente. E foarte posibil să nu fie îndrăgostit de tine dacă te critică mereu – de la felul în care te îmbraci, culoarea părului ori filmul pe care l-ai ales, până la modul în care arăți și te comporți.

3. Vă întâlniți doar pentru a face dragoste. E normal să nu vă puteți lua mâinile unul de pe celălalt când sunteți îndrăgostiți, dar o relație nu înseamnă doar asta. Aveți nevoie să vă cunoașteți, să ieșiți la plimbări, la film, la un spectacol, să discutați. În caz contrar, cel mai probabil nu își dorește nimic mai mult decât o relație fizică.

4. Deseori îți spune că te părăsește. Nici măcar nu ar trebui să îți mai pierzi timpul cu astfel de bărbați.

5. Vine cu propunerea de a vă vedea și cu alte persoane. Dacă spune asta, cel mai probabil el a început deja să se întâlnească și cu alte femei. Oricum, îți arată deschis că nu vrea o relație de dragoste serioasă cu tine și că nu poți spera să se îndrăgostească de tine.

Viața merge înainte și meriți să ai alături de tine un bărbat într-adevăr capabil să se implice în relație!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!