Este pregătit iubitul tău să se implice serios? 5 semne că ești într-o relație pasageră

Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: ebtc.ie

Un bărbat care nu se implică foarte mult într-o relaţie nu este persoana căreia să te dedici trup și suflet

Se spune că dragostea este oarbă și că ne este greu să observăm atent partenerul atunci când suntem foarte îndrăgostiți. E posibil să nu putem remarca dacă își dorește o relație de durată sau doar una trecătoare. Iată care sunt 5 dintre cele mai importante semne că bărbatul de lângă tine încă nu este pregătit să se implice în relație.

 

1. Preferă să nu știe nimeni de relația voastră. Ar trebui să ai semne de întrebare dacă evită să te prezinte prietenilor lui sau dacă refuză să îi cunoască pe ai tăi. (Nu spunem nimic despre a vă cunoaște familiile, pentru că asta deja implică un cu totul alt stadiu al relației de cuplu.) La fel, gândește-te bine la viitorul vostru în cazul în care vă vedeți doar noaptea ori în locuri cât mai singuratice. De asemenea, refuză să îți lași lucruri minore (cum ar periuța de dinți) la el acasă.

2. Criticile sunt frecvente. E foarte posibil să nu fie îndrăgostit de tine dacă te critică mereu – de la felul în care te îmbraci, culoarea părului ori filmul pe care l-ai ales, până la modul în care arăți și te comporți.

3. Vă întâlniți doar pentru a face dragoste. E normal să nu vă puteți lua mâinile unul de pe celălalt când sunteți îndrăgostiți, dar o relație nu înseamnă doar asta. Aveți nevoie să vă cunoașteți, să ieșiți la plimbări, la film, la un spectacol, să discutați. În caz contrar, cel mai probabil nu își dorește nimic mai mult decât o relație fizică.  

4. Deseori îți spune că te părăsește. Nici măcar nu ar trebui să îți mai pierzi timpul cu astfel de bărbați.

5. Vine cu propunerea de a vă vedea și cu alte persoane. Dacă spune asta, cel mai probabil el a început deja să se întâlnească și cu alte femei. Oricum, îți arată deschis că nu vrea o relație de dragoste serioasă cu tine și că nu poți spera să se îndrăgostească de tine.

Viața merge înainte și meriți să ai alături de tine un bărbat într-adevăr capabil să se implice în relație!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
103
0
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-20%
Calendar 1 an
5 VOTURI
4800 lei
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.