Crezi că relația ta se destramă? Mai încearcă aceste 3 lucruri înainte de a renunța

Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Uneori relațiile încep foarte frumos, dar ajung într-un moment în care parcă nimic nu mai funcționează

Uneori relațiile încep foarte frumos, dar ajung într-un moment în care parcă nimic nu mai funcționează. În astfel de perioade, este bine să ne întrebăm dacă este în mare parte vina partenerului de cuplu ori a noastră. Despre al doilea caz vom vorbi, deoarece doar noi înșine ne putem schimba, nu și pe cel de lângă noi.

 

Înainte de a pune capăt relației de cuplu, gândește-te la începutul ei și încearcă aceste 3 sfaturi.

1. Fă tot ce ține de tine să scapi de rutină
Cu toții avem tendința de a ajunge să ne controlăm inconștient partenerul de viață, în relațiile de lungă durată, să îi limităm alegerile și viața. Deoarece pentru „noi” uităm de propria individualitate, de plăcerile proprii, hobby-uri, de nevoile personale și în acest mod se instaurează rutina în cuplu. Acum este momentul să ne schimbăm atitudinea față de cuplu, să renunțăm la pasivitate. Trebuie să avem inițiativă, fără a aștepta ceva în schimb de la partener. Este nevoie să găsim activități noi de făcut împreună, dar și să ne redescoperim pasiuni vechi sau altele noi pentru propria persoană și să ne ajutăm jumătatea să facă același lucru.

2. Gândește-te la ceea ce v-a adus împreună
Cu timpul, uităm momentele frumoase de la începutul relației, ceea ce ne făcea să nu putem sta departe unul de celălalt. Dacă atunci nu am fost atenți la aceste lucruri comune, acum a venit momentul să devenim conștienți de ele.

3. Află cât de mult trecutul îți influențează relația
Uneori, devenim prea critici cu partenerul de cuplu. Odată cu trecerea timpului, defectele parcă devin din ce în ce mai mari și mai deranjante, luând locul oricăror calități. E posibil să se întâmple asta din cauza filtrelor prin care îl vedem, dar care de fapt reflectă propriul trecut și experiențe de viață și care este departe de modul în care este partenerul în realitate. Acum este timpul să renunțăm la trecut, să îl acceptăm ca parte din viața proprie, dar fără a-l lăsa să ne influențeze bucuria prezentului. De asemenea, dacă tot ne amintim evenimentele triste și deranjante, ar fi bine să le dăm aceeași importanță și celor vesele.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  7
VOTURI
2373
4.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-30%
Curs de inițiere în Feng Shui
0 VOTURI
63700 lei
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.