Crezi că relația ta se destramă? Mai încearcă aceste 3 lucruri înainte de a renunța

20.DECEMBRIE.2018
Crezi că relația ta se destramă? Mai încearcă aceste 3 lucruri înainte de a renunța

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Uneori relațiile încep frumos, dar ajung într-un moment în care parcă nimic nu mai funcționează. În astfel de perioade, este bine să ne întrebăm dacă

este vina partenerului de cuplu ori a noastră. Despre al doilea caz vom vorbi, deoarece doar noi înșine ne putem schimba, nu și pe cel de lângă noi. Înainte de a pune capăt relației de cuplu, gândește-te la începutul ei și încearcă aceste 3 sfaturi. 1. Fă tot ce ține de tine să scapi de rutină. Cu toții avem tendința de a ajunge să ne controlăm inconștient partenerul de viață, să îi limităm alegerile și viața.

Deoarece pentru „noi” uităm de propria individualitate, de plăcerile proprii, hobby-uri, de nevoile personale și în acest mod se instaurează rutina în cuplu. Acum este momentul să ne schimbăm atitudinea față de cuplu, să renunțăm la pasivitate. Trebuie să avem inițiativă, fără a aștepta ceva în schimb de la partener. Este nevoie să găsim activități noi de făcut împreună, dar și să ne redescoperim pasiuni vechi sau altele noi pentru propria persoană și să ne ajutăm jumătatea să facă același lucru.

Loading...

2. Gândește-te la ceea ce v-a adus împreună

Cu timpul, uităm momentele frumoase de la începutul relației, ceea ce ne făcea să nu putem sta departe unul de celălalt. Dacă atunci nu am fost atenți la aceste lucruri comune, acum a venit momentul să devenim conștienți de ele.

3. Află cât de mult trecutul îți influențează relația

Uneori, devenim prea critici cu partenerul de cuplu. Odată cu trecerea timpului, defectele parcă devin din ce în ce mai mari și mai deranjante, luând locul oricăror calități. E posibil să se întâmple asta din cauza filtrelor prin care îl vedem, dar care de fapt reflectă propriul trecut și experiențe de viață și care este departe de modul în care este partenerul în realitate.

Acum este timpul să renunțăm la trecut, să îl acceptăm ca parte din viața proprie, dar fără a-l lăsa să ne influențeze bucuria prezentului. De asemenea, dacă tot ne amintim evenimentele triste și deranjante, ar fi bine să le dăm aceeași importanță și celor vesele.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.