Aplica

Crezi că relația ta se destramă? Mai încearcă aceste 3 lucruri înainte de a renunța

Crezi că relația ta se destramă? Mai încearcă aceste 3 lucruri înainte de a renunța

Uneori relațiile încep frumos, dar ajung într-un moment în care parcă nimic nu mai funcționează. În astfel de perioade, este bine să ne întrebăm dacă

este vina partenerului de cuplu ori a noastră. Despre al doilea caz vom vorbi, deoarece doar noi înșine ne putem schimba, nu și pe cel de lângă noi. Înainte de a pune capăt relației de cuplu, gândește-te la începutul ei și încearcă aceste 3 sfaturi.

1. Fă tot ce ține de tine să scapi de rutină. Cu toții avem tendința de a ajunge să ne controlăm inconștient partenerul de viață, să îi limităm alegerile și viața.

Deoarece pentru „noi” uităm de propria individualitate, de plăcerile proprii, hobby-uri, de nevoile personale și în acest mod se instaurează rutina în cuplu. Acum este momentul să ne schimbăm atitudinea față de cuplu, să renunțăm la pasivitate. Trebuie să avem inițiativă, fără a aștepta ceva în schimb de la partener. Este nevoie să găsim activități noi de făcut împreună, dar și să ne redescoperim pasiuni vechi sau altele noi pentru propria persoană și să ne ajutăm jumătatea să facă același lucru.

2. Gândește-te la ceea ce v-a adus împreună

Cu timpul, uităm momentele frumoase de la începutul relației, ceea ce ne făcea să nu putem sta departe unul de celălalt. Dacă atunci nu am fost atenți la aceste lucruri comune, acum a venit momentul să devenim conștienți de ele.

3. Află cât de mult trecutul îți influențează relația

Uneori, devenim prea critici cu partenerul de cuplu. Odată cu trecerea timpului, defectele parcă devin din ce în ce mai mari și mai deranjante, luând locul oricăror calități. E posibil să se întâmple asta din cauza filtrelor prin care îl vedem, dar care de fapt reflectă propriul trecut și experiențe de viață și care este departe de modul în care este partenerul în realitate.

Acum este timpul să renunțăm la trecut, să îl acceptăm ca parte din viața proprie, dar fără a-l lăsa să ne influențeze bucuria prezentului. De asemenea, dacă tot ne amintim evenimentele triste și deranjante, ar fi bine să le dăm aceeași importanță și celor vesele.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!