Aplica

Atragi bărbați narcisiști? Schimbă aceste 7 obiceiuri pe care le ai!

Atragi bărbați narcisiști? Schimbă aceste 7 obiceiuri pe care le ai!

Dacă ți s-a întâmplat deseori să atragi bărbați narcisiști, care se gândeau doar la propria persoană, fii atentă la comportamentul tău! Iată ce i-au atras la tine!

Nicio relație bazată pe dependența caracteristică pe care o creează un partener narcisist nu poate fi una fericită. Încetul cu încetul, certurile și nesiguranța distrug totul, lăsând în urmă doar suferință și multe semne de întrebare. Dacă ai ajuns deseori în astfel de relații, fă o schimbare comportamentală!

1. Eviți orice fel de conflict, chiar dacă asta înseamnă să renunți la propriile păreri sau să îți încalci principiile, pentru că este incomod pentru tine să nu fii de acord cu cineva.

2. Preferi să ia altcineva deciziile în locul tău, pentru a nu-ți asuma responsabilitatea pentru ele. Te mulțumește orice alegere pe care o face cineva.

3. Pui pe alții pe primul loc, uitând de nevoile și dorințele proprii.

4. Faci tot posibilul pentru a-i mulțumi pe cei din jur și pentru fericirea lor, chiar dacă asta înseamnă să renunți la a ta.

5. Îți dorești mereu să îți ajuți partenerul de cuplu, să îl vindeci de rănile din trecut, crezând cu tărie că doar tu ești salvarea lui.

6. Ai avut deseori lângă tine oameni în care aveai încredere deplină, dar care au ajuns să te trădeze, să te manipuleze.

7. Nu suporți ideea că cineva ar putea crede despre tine că ai putea fi un om rău și faci tot ce poți, chiar și ce nu îți dorești, pentru a fi percepută ca o persoană minunată.

Meriți să fii fericită! Renunță la bărbații care nu știu să te respecte, să îți acorde atenția cuvenită și să te iubească!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!