Aceste alimente sunt cele mai puternice afrodisiace. Puțini le cunosc efectele!

27.MARTIE.2019
Aceste alimente sunt cele mai puternice afrodisiace. Puțini le cunosc efectele!

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Flacăra vie în dormitor trebuie menținută continuu! Iată care sunt 4 dintre cele mai puternice afrodisiace pe care trebuie să le ai oricând în casă. 1.

Mierea de albine este unul dintre cele mai bune afrodisiace. Pe lângă alte substanțe benefice pentru organism pe care le conține, este bogată în bor, un compus ce ajută la producția de testosteron, conform unor studii recente. De asemenea, mierea de albine este hrănitoare, determină creșterea dorinței și are efect revigorant. 2. Deși puține persoane o știu, usturoiul este un foarte bun afrodisiac.

Lăsând la o parte parte mirosul, usturoiul conține alicină și garlicină, substanțe ce determină creșterea fluxului sangvin. În plus, acești compuși ajută la prevenirea afecțiunilor genitale și genito-urinare.

Loading...

De fapt, usturoiul este și folosit în tratamentele naturiste de către bărbați pentru pierderile nocturne de spermă și ejaculare precoce.

3. Efectelul smochinelor este cunoscut încă din antichitate. Pe vremuri, de exemplu, grecii le considerau fructe ale fertilității și ale pasiunii. Sunt bogate în fibre, omega 3 și 6, mangan, fier, fosfor, beta-caroten, ficină, flavonoide, vitamine, în special A și B2.

De asemenea, conțin aminoacizi ce stimulează producția de oxid nutric, ajutor excelent în relaxarea vaselor de sânge și mărirea fluxului sangvin în zona organelor genitale.

4. Busuiocul este considerat afrodisiac atât datorită mirosului, cât și a aromei. Datorită efectului său revigorant, redă tonusul și apetitul în dormitor. Acțiunea sa benefică este asupra fizicului, dar și a psihicului. Bucurați-vă de minunatele lor efecte!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.