Aplica

Aceste alimente sunt cele mai puternice afrodisiace. Puțini le cunosc efectele!

Aceste alimente sunt cele mai puternice afrodisiace. Puțini le cunosc efectele!

Flacăra vie în dormitor trebuie menținută continuu! Iată care sunt 4 dintre cele mai puternice afrodisiace pe care trebuie să le ai oricând în casă. 1.

Mierea de albine este unul dintre cele mai bune afrodisiace. Pe lângă alte substanțe benefice pentru organism pe care le conține, este bogată în bor, un compus ce ajută la producția de testosteron, conform unor studii recente. De asemenea, mierea de albine este hrănitoare, determină creșterea dorinței și are efect revigorant. 2. Deși puține persoane o știu, usturoiul este un foarte bun afrodisiac.

Lăsând la o parte parte mirosul, usturoiul conține alicină și garlicină, substanțe ce determină creșterea fluxului sangvin. În plus, acești compuși ajută la prevenirea afecțiunilor genitale și genito-urinare.

De fapt, usturoiul este și folosit în tratamentele naturiste de către bărbați pentru pierderile nocturne de spermă și ejaculare precoce.

3. Efectelul smochinelor este cunoscut încă din antichitate. Pe vremuri, de exemplu, grecii le considerau fructe ale fertilității și ale pasiunii. Sunt bogate în fibre, omega 3 și 6, mangan, fier, fosfor, beta-caroten, ficină, flavonoide, vitamine, în special A și B2.

De asemenea, conțin aminoacizi ce stimulează producția de oxid nutric, ajutor excelent în relaxarea vaselor de sânge și mărirea fluxului sangvin în zona organelor genitale.

4. Busuiocul este considerat afrodisiac atât datorită mirosului, cât și a aromei. Datorită efectului său revigorant, redă tonusul și apetitul în dormitor. Acțiunea sa benefică este asupra fizicului, dar și a psihicului. Bucurați-vă de minunatele lor efecte!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!