3 moduri să poți depăși cele mai mari frici din căsnicie

30.APRILIE.2019
3 moduri să poți depăși cele mai mari frici din căsnicie

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Căsătoria este un pas important în viața fiecăruia! E normal să existe frici legate de acest moment, dar acestea pot fi depășite. 1. Identifică fricile și

fă-le față! Primul pas este să identifici ceea ce îți provoacă starea de disconfort, frică.

Ar putea fi vorba despre teama de a pierde la un moment dat iubirea, frica de angajament, cea de schimbare, de a fi înșelat, de a nu face față noilor situații sau oricare altă temere. Odată ce ai înțeles care este frica, e momentul să găsești pe cineva care a trecut prin asta, care te poate înțelege și îți poate fi un bun mentor. De asemenea, discută deschis cu jumătatea ta de cuplu despre ceea ce simți și căutați împreună soluții pentru a trece peste probleme.

2. Dezvoltă-ți relația cu familia și alte persoane căsătorite

Uneori, familia poate deveni cel mai important obstacol în dragoste. Acest lucru devine și mai grav atunci când o familie decide să împiedice o căsătorie din cauza standardelor sociale, a religiei sau a convingerilor politice. Astfel, este de dorit să fii în termeni buni cu familia, pentru a păstra o atmosferă favorabilă în căsnicie. Adu-ți aminte că diplomația este o artă! De asemenea, prietenii sunt importanți pentru a învăța din experiența altora, mai ales când vine vorba de depășirea temerilor.

3. Nimic nu este 100% fericire și distracție

Căsătoria nu este o distracție sau un joc de copil, așa că nu te aștepta ca lucrurile să fie mereu roz. Este normal să existe și perioade mai dure, care necesită unele ajustări sau decizii de luat. Astfel de momente vă ajută pe ambii să creșteți, să vă dezvoltați. Temerile legate de căsătorie sunt justificate, dar teama nu trebuie să umbrească toate perspectivele vieții de familie.

Căsătoria este o instituție divină și ar trebui să fie savurată la maximum, fără piedicile puse de temeri. Bineînțeles că pot apărea probleme, dar este inevitabil. Cu toate acestea, adu-ți aminte mereu că toate problemele au soluții.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.