3 moduri să poți depăși cele mai mari frici din căsnicie

30.APRILIE.2019
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Căsătoria este un pas important în viața fiecăruia! E normal să existe frici legate de acest moment, dar acestea pot fi depășite. 1. Identifică fricile și

fă-le față! Primul pas este să identifici ceea ce îți provoacă starea de disconfort, frică.

Ar putea fi vorba despre teama de a pierde la un moment dat iubirea, frica de angajament, cea de schimbare, de a fi înșelat, de a nu face față noilor situații sau oricare altă temere. Odată ce ai înțeles care este frica, e momentul să găsești pe cineva care a trecut prin asta, care  te poate înțelege și îți poate fi un bun mentor. De asemenea, discută deschis cu jumătatea ta de cuplu despre ceea ce simți și căutați împreună soluții pentru a trece peste probleme.

Loading...

2. Dezvoltă-ți relația cu familia și alte persoane căsătorite

Uneori, familia poate deveni cel mai important obstacol în dragoste. Acest lucru devine și mai grav atunci când o familie decide să împiedice o căsătorie din cauza standardelor sociale, a religiei sau a convingerilor politice. Astfel, este de dorit să fii în termeni buni cu familia, pentru a păstra o atmosferă favorabilă în căsnicie. Adu-ți aminte că diplomația este o artă! De asemenea, prietenii sunt importanți pentru a învăța din experiența altora, mai ales când vine vorba de depășirea temerilor.

3. Nimic nu este 100% fericire și distracție

Căsătoria nu este o distracție sau un joc de copil, așa că nu te aștepta ca lucrurile să fie mereu roz. Este normal să existe și perioade mai dure, care necesită unele ajustări sau decizii de luat. Astfel de momente vă ajută pe ambii să creșteți, să vă dezvoltați. Temerile legate de căsătorie sunt justificate, dar teama nu trebuie să umbrească toate perspectivele vieții de familie.

Căsătoria este o instituție divină și ar trebui să fie savurată la maximum, fără piedicile puse de temeri. Bineînțeles că pot apărea probleme, dar este inevitabil. Cu toate acestea, adu-ți aminte mereu că toate problemele au soluții.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
649
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

OGLINDA Dormitor
Oglinda este un obiect cu energie yin, pasivă. Somnul este o acțiune tot de tip pasiv, prin
Horoscop erotic Scorpion. Femeia Scorpion în pat și barbatul Scorpion în pat, plăceri
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Horoscop erotic LEU. Femeia Leu în pat și barbatul Leu în pat
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.