Încredere și șansa de a avea succes. Tu cât de norocos ești în funcție de Linia Soarelui?

17.MAI.2019
Chiromanție. Linii palmă AUTOR: Claudia Ursache FOTO: unsplash.com
Linia soarelui indică dacă persoana va fi faimoasă și dacă este implicată în scandaluri de anvergură. O frumoasă linie solariană au, de cele mai multe

ori, poeții, literații, norocoșii soartei, fericiții. Dacă lipsește, în viața persoanelor va domina eşecul, iar ambițiile vor fi zadarnice.

Linia soarelui conferă posesorului încredere și șansa de a avea succes în carieră. Persoanele cu această linie vor fi nevoiți să muncească pentru succes. Linia soarelui este paralelă cu linia destinului, începe aproape de încheietura mâinii și se sfârșește sub degetul inelar. În acest caz, majoritatea liniilor sunt scurte și încep de lângă linia capului, mergând spre degetul inelar.

Loading...

linia soarelui in palma

Semnificații ale liniei soarelui

Dacă linia are trei ramuri pe muntele lui Apolo, persoana va fi faimoasă, va avea bani, celebritate, onorari și glorie.

Dacă e lungă, arată bogăție; dacă este curată, demonstrează triumf; dacă se oprește în multe linii mici, în jurul muntelui Apolo, se arată eșecuri în artă sau în afaceri.

Când Linia Soarelui se oprește pe Muntele Lunii, va fi succes în poezie, în artă în general.

Dacă linia soarelui începe lângă încheietura manii, însă este foarte scurtă, înseamnă că persoana respectivă s-a putut bucura de un început promițător în carieră, însă nu a reușit să își păstreze avântul.

O viață lipsită de probleme și obstacole o au persoanele cu o linie a soarelui puternică, lipsită de semne și care se întinde pe toată palma.

Dacă apare insula pe linia soarelui, poate aduce discuții aprinse sau pierderea reputației. O cruce pe linia soarelui poate duce la o pierdere financiară sau la o dezamăgire.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
377
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.