Linia inimii și influența asupra vieții emoționale. Iată ce spune linia inimii despre comportamentul tău în dragoste

08.MAI.2019
Linia inimii și influența asupra vieții emoționale. Iată ce spune linia inimii despre comportamentul tău în dragoste

Categorie: Chiromanție. Linii palmă Autor: Claudia Ursache ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Linia inimii este în legătură cu viața afectivă, sentimentele, înclinațiile, moralul și capacitatea de a iubi a individului

Se întinde orizontal, începând de la baza degetului mic și terminându-se către muntele degetului mijlociu. Este linia principală cea mai apropiată de degete, trece de-a latul palmei de pe laterală, sfârșindu-se de regulă între degetul arătător și mijlociu.

Există două tipuri principale ale liniei inimii:

1. Linia fizică a inimii

Se curbează spre capăt, sfârșindu-se pe primele două degete sau între ele. Cei care au această linie își pot exterioriza cu ușurință sentimentele și își revin rapid după greutăți. Persoanele cu linia fizică a inimii sunt deschise și își pot dezvălui chiar și cele mai ascunse sentimente. Pe lângă faptul că sunt foarte afectuoase, ele au puterea de a-și reveni în scurt timp, atunci când lucrurile merg prost.

Loading...

2. Linia mentală a inimii

Trece de-a latul palmei, fără a se curba la capăt. Persoanele cu o astfel de linie nu își dezvăluie cu ușurință sentimentele ascunse.

Ele sunt foarte sensibile, adoră prezența oamenilor, însă au nevoie de spațiul lor.

linia inimii in palma

Alte semnificații ale liniei inimii

- Dacă linia inimii se termină între degetul arătător și cel mijlociu, se poate vorbi de un echilibru între ego (reprezentat de degetul arătător) și restul umanității.

- Dacă se termină sub degetul arătător, vorbim de persoane idealiste și emoționale. Dacă linia se termină chiar pe degetul mijlociu sau sub el, persoana este egoistă și lipsită de implicare emoțională.

- O linie ce se bifurcă la capăt arată o fire emoțională complexă.

- Cea care se termină în trei sau mai multe ramificații: persoană pasională în orice relație romantică (semn norocos).

- O linie a inimii foarte curată e semn bun. Dacă există la începutul ei un fel de rădăcini ce pleacă din Muntele lui Jupiter, înseamnă că norocul se mărește. Dacă mersul îi este întortocheat și dacă este brăzdată de multe linii mici, posesorul ei va avea necazuri din cauza dragostei.

- Dacă este dublă, atunci persoana este una devotată. Prezența punctelor albe pe tot parcursul ei indică iubiri multe și fericite.

- Un aspect scobit și culoarea roșie trădează cruzime, iar o poziție prea apropiată de linia capului înseamnă ipocrizie.

- Dacă înconjoară Muntele lui Jupiter, persoana este geloasă.

- O linie a inimii lungă, largă și puțin indicată - persoana respectivă are tendințe spre omor. Ramurile care se opresc în Muntele lui Jupiter înseamnă idealism în dragoste, iar dacă începe în josul Muntelui lui Saturn, materialism în dragoste.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.