Linia inimii și influența asupra vieții emoționale. Iată ce spune linia inimii despre comportamentul tău în dragoste

Linia inimii și influența asupra vieții emoționale. Iată ce spune linia inimii despre comportamentul tău în dragoste
Linia inimii este în legătură cu viața afectivă, sentimentele, înclinațiile, moralul și capacitatea de a iubi a individului

Se întinde orizontal, începând de la baza degetului mic și terminându-se către muntele degetului mijlociu. Este linia principală cea mai apropiată de degete, trece de-a latul palmei de pe laterală, sfârșindu-se de regulă între degetul arătător și mijlociu.

Există două tipuri principale ale liniei inimii:

1. Linia fizică a inimii

Se curbează spre capăt, sfârșindu-se pe primele două degete sau între ele. Cei care au această linie își pot exterioriza cu ușurință sentimentele și își revin rapid după greutăți. Persoanele cu linia fizică a inimii sunt deschise și își pot dezvălui chiar și cele mai ascunse sentimente. Pe lângă faptul că sunt foarte afectuoase, ele au puterea de a-și reveni în scurt timp, atunci când lucrurile merg prost.

2. Linia mentală a inimii

Trece de-a latul palmei, fără a se curba la capăt. Persoanele cu o astfel de linie nu își dezvăluie cu ușurință sentimentele ascunse.

Ele sunt foarte sensibile, adoră prezența oamenilor, însă au nevoie de spațiul lor.

linia inimii in palma

Alte semnificații ale liniei inimii

- Dacă linia inimii se termină între degetul arătător și cel mijlociu, se poate vorbi de un echilibru între ego (reprezentat de degetul arătător) și restul umanității.

- Dacă se termină sub degetul arătător, vorbim de persoane idealiste și emoționale. Dacă linia se termină chiar pe degetul mijlociu sau sub el, persoana este egoistă și lipsită de implicare emoțională.

- O linie ce se bifurcă la capăt arată o fire emoțională complexă.

- Cea care se termină în trei sau mai multe ramificații: persoană pasională în orice relație romantică (semn norocos).

- O linie a inimii foarte curată e semn bun. Dacă există la începutul ei un fel de rădăcini ce pleacă din Muntele lui Jupiter, înseamnă că norocul se mărește. Dacă mersul îi este întortocheat și dacă este brăzdată de multe linii mici, posesorul ei va avea necazuri din cauza dragostei.

- Dacă este dublă, atunci persoana este una devotată. Prezența punctelor albe pe tot parcursul ei indică iubiri multe și fericite.

- Un aspect scobit și culoarea roșie trădează cruzime, iar o poziție prea apropiată de linia capului înseamnă ipocrizie.

- Dacă înconjoară Muntele lui Jupiter, persoana este geloasă.

- O linie a inimii lungă, largă și puțin indicată - persoana respectivă are tendințe spre omor. Ramurile care se opresc în Muntele lui Jupiter înseamnă idealism în dragoste, iar dacă începe în josul Muntelui lui Saturn, materialism în dragoste.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.