Aplica

Zodiile masculine la control – top defecte ale bărbaților din zodiile de Apă

Zodiile masculine la control – top defecte ale bărbaților din zodiile de Apă

Warren Buffet spunea că „Lucrurile rele nu se văd în vremurile bune. Până la urmă, doar la reflux îți dai seama cine înoată dezbrăcat.” Putem să ne descoperim

defectele mai devreme, iar astrele ne ajută în acest sens. Iată ce spun despre bărbații de Apă: Rac, Scorpion și Pești.

Bărbatul Rac are o fire foarte complicată, de care este conștient, așa că nu cere nimănui să îl înțeleagă. În primă fază, pare deschis și dornic să se dezvăluie, dar încetul cu încetul se întoarce în universul mental pe care și l-a creat ca alternativă pentru lumea exterioară care l-a dezamăgit de multe ori.

În astfel de momente, este antisocial, egoist, egocentrist și nu ține cont de părerile celor dragi, convins fiind că doar el deține adevărul absolut. Uneori, apelează la șantaj emoțional, chiar dacă se bazează pe suspiciuni nefondate.

Compatibilitate zodii

Defectul suprem al bărbatului Scorpion este dorința sa de răzbunare, dacă îl deranjează cineva. Plănuiește adevărate strategii de răzbunare și nimic nu îi poate sta în cale până când nu le îndeplinește punct cu punct. În cazul lui, liniștea de după furtună este doar un moment de respiro în care își pregătește armele.

Poate fi egoist, impulsiv, dependent emoțional, chiar dacă nu o recunoaște, și nu prea poate refuza o aventură.

Bărbatul Pești este superficial de multe ori, nepunând foarte mare accent pe loialitate. Poate fi extrem de emotiv, dezordonat, uneori impulsiv. Trece foarte repede de la o stare la alta, visează la o lume ideală și o refuză pe cea reală.

Toate defectele pot fi depășite prin exercițiu și dorință de schimbare!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!