Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Sunt considerați cei mai răi din zodiac - Top bărbați malițioși

Sunt considerați cei mai răi din zodiac - Top bărbați malițioși

Cu toții avem o doză mai mare sau mai mică de răutate, dar important este cum alegem să o folosim. Iată „campionii” la capitolul răutate în cazul masculilor zodiacului!

Unul dintre cei mai răi bărbați sunt Gemenii. De multe ori, îi fac pe cei din jur să sufere, fără a-și da seama de consecințele cuvintelor lor.

Pe de altă parte, nu trebuie să le uităm firea răzbunătoare, ei neputând ierta pe nimeni care le-a greșit până nu i-a plătit cu vârf și îndesat. Își fac adevărate planuri și strategii pentru a se răzbuna, fiind atenți la cele mai mici detalii și nu se lasă opriți de nimic până nu își duc planul la împlinire.

Nu putea lipsi bărbatul Leu, care nu iartă pe nimeni care îndrăznește să-i stea în cale sau mai rău - să îi rănească orgoliul. Poate nu este tocmai genul de persoană care să ticluiască planuri de răzbunare, dar asta nu înseamnă că suferința provocată de el este mai mică.

Compatibilitate zodii

Are imaginația destul de bogată pentru a reuși ce își propune, știe exact care este obiectivul final și se adaptează oricărei situații care l-ar putea încurca.

Nici cu bărbatul Fecioară nu ne e tocmai „rușine”, el fiind extrem de pervers cu cei care l-au rănit. Îi place să își facă în amănunt planul de răzbunare, face tot posibilul să fie cât mai dur cu putință, așteaptă nerăbdător să vadă rezultatul și se bucură de suferința provocată.

Trebuie să recunoaştem că face rău conștient, dar și că asta se întâmplă doar atunci când este provocat.

Pentru a nu avea de suferit, astrologul ZODIACOOL vă îndeamnă să nu îi călcați pe bătături fără motiv pe acești nativi.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit