Știi care ți-e menirea pe pământ?

09.AUGUST.2018
Știi care ți-e menirea pe pământ?

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Cum poți afla care îți este destinul hotărât de astre în momentul nașterii și cum poți interveni în destinul tău. Fie că suntem convinşi de existenţa

destinului, fie că suntem siguri că norocul ni-l facem siguri, fiecare dintre noi a avut momente când a spus ”aşa a fost să fie”. Oare este persoană care să nu-şi fi spus măcar o dată în viaţă ”acesta este destinul meu?”

Cu singuranţă venim pe lume cu o înclinaţie spre o anumită zonă de dezvoltare, spre un anumit domeniu în care să activăm, iar asta ne este menirea pe pământ. Pentru a putea să ne împlinim destinul şi astfel să simţim satisfacţia în acţiunile noastre, totul ţine de deciziile pe care le luăm.

Loading...

Înainte de toate însă trebuie să ne descoperim destinul, să ştim în ce direcţie să mergem, deoarece nu de puţine ori se întâmplă să apară îndoiala, să ne lovim de obstacole şi să fim pe punctul de a renunţa, crezând că suntem pe drumul greşit, că alta ne e menirea.

E bine să ştim că încă de la naştere unele lucruri sunt bine stabilite pentru fiecare om. Scenariul acesta te ajută să te dezvolţi personal, să te apropii de sinele interior şi de partea divină a sufletului tău, să atingi armonia.

Nimic nu este întâmplător în viaţă, iar totul este influenţat de alegerile pe care le faci în orice clipă a zilei. Pe lângă corp şi suflet, suntem şi energie, care face parte dintr-o întreagă reţea interconectată, formată din oamenii pe care îi avem în jur, locul în care trăim, astre, Soare şi Lună, din tot ceea ce ne înconjoară.

Totul ne influenţează şi este important să fim conştienţi de aceste energii, pentru a putea beneficia de efectele lor benefice şi pentru a ne feri de nefast.

Pentru a cunoaşte aceste aspecte, au fost create mai multe modalităţi de calcul a energiilor şi a influenţei acesteia asupra noastră. Poți începe prin a-ți afla Harta natală. Evită să te identifici însă întru totul cu rezultatele ei, deoarece destinul poate fi schimbat, iar asta e o veste bună!

Cum poți să îţi schimbi destinul?
După ce îţi vei calcula Harta natală, vei descoperi care îţi sunt punctele forte, punctele slabe, oportunităţile şi ameninţările, iar astfel vei putea să faci alegeri responsabil.

Adoptă fără frică o atitudine mintală diferită, compatibilă cu analiza pe care ai descoperit-o, comportă-te altfel decât de obicei, astfel încât să ajungi la ceea ce îţi doreşti, chiar dacă la început îți va fi greu să ieși din zona de confort. În scurt timp, totul va fi mult mai simplu, te vei simţi extraordinar şi vei descoperi un nou tu, unul fericit, împlinit.

Adu-ţi aminte că Harta Natală îți dă indicații precise despre cum să te dezvolţi şi să îţi împlineşti destinul. Alegerea corectă este totul!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Horoscop Dragoste Taur 2020: pe lângă acești nativi poate trece o mare iubire fără ca ei să
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.