Știi care ți-e menirea pe pământ?

Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu

Cum poți afla care îți este destinul hotărât de astre în momentul nașterii și cum poți interveni în destinul tău

Fie că suntem convinşi de existenţa destinului, fie că suntem siguri că norocul ni-l facem siguri, fiecare dintre noi a avut momente când a spus ”aşa a fost să fie”. Oare este persoană care să nu-şi fi spus măcar o dată în viaţă ”acesta este destinul meu?”

 

Cu singuranţă venim pe lume cu o înclinaţie spre o anumită zonă de dezvoltare, spre un anumit domeniu în care să activăm, iar asta ne este menirea pe pământ. Pentru a putea să ne împlinim destinul şi astfel să simţim satisfacţia în acţiunile noastre, totul ţine de deciziile pe care le luăm.

Înainte de toate însă trebuie să ne descoperim destinul, să ştim în ce direcţie să mergem, deoarece nu de puţine ori se întâmplă să apară îndoiala, să ne lovim de obstacole şi să fim pe punctul de a renunţa, crezând că suntem pe drumul greşit, că alta ne e menirea.

E bine să ştim că încă de la naştere unele lucruri sunt bine stabilite pentru fiecare om. Scenariul acesta te ajută să te dezvolţi personal, să te apropii de sinele interior şi de partea divină a sufletului tău, să atingi armonia.

Nimic nu este întâmplător în viaţă, iar totul este influenţat de alegerile pe care le faci în orice clipă a zilei. Pe lângă corp şi suflet, suntem şi energie, care face parte dintr-o întreagă reţea interconectată, formată din oamenii pe care îi avem în jur, locul în care trăim, astre, Soare şi Lună, din tot ceea ce ne înconjoară.

Totul ne influenţează şi este important să fim conştienţi de aceste energii, pentru a putea beneficia de efectele lor benefice şi pentru a ne feri de nefast.

Pentru a cunoaşte aceste aspecte, au fost create mai multe modalităţi de calcul a energiilor şi a influenţei acesteia asupra noastră. Poți începe prin a-ți afla Harta natală. Evită să te identifici însă întru totul cu rezultatele ei, deoarece destinul poate fi schimbat, iar asta e o veste bună!

Cum poți să îţi schimbi destinul?
După ce îţi vei calcula Harta natală, vei descoperi care îţi sunt punctele forte, punctele slabe, oportunităţile şi ameninţările, iar astfel vei putea să faci alegeri responsabil.

Adoptă fără frică o atitudine mintală diferită, compatibilă cu analiza pe care ai descoperit-o, comportă-te altfel decât de obicei, astfel încât să ajungi la ceea ce îţi doreşti, chiar dacă la început îți va fi greu să ieși din zona de confort. În scurt timp, totul va fi mult mai simplu, te vei simţi extraordinar şi vei descoperi un nou tu, unul fericit, împlinit.

Adu-ţi aminte că Harta Natală îți dă indicații precise despre cum să te dezvolţi şi să îţi împlineşti destinul. Alegerea corectă este totul!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,14  7
VOTURI
1772
4.14
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui Sănătate
7 VOTURI
28000 lei
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.