Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Spune-mi în ce zi a săptămânii te-ai născut, să-ți spun ce noroc ai la bani

Spune-mi în ce zi a săptămânii te-ai născut, să-ți spun ce noroc ai la bani

Între ziua în care te-ai născut și norocul financiar este o foarte mare legătură . Data nașterii ne influențează cu siguranță destinul, dar la fel de

importantă este și ziua săptămânii în care ne-am născut. Iată ce spune aceasta despre norocul tău la bani.

Luni – cel mai probabil vei face bani încă din adolescență, însă niciodată nu vor fi de ajuns pentru tine. Apogeul financiar va fi abia spre sfârșitul vieții, când te vei putea bucura de rezultatele muncii, adică după vârsta de 60 de ani.

Marți – nu pui foarte mare accent pe bani, dar nu putem spune nici că sunt o problemă să-i faci. Nu te prea pricepi la investit, așa că cel mai probabil nu vei face avere. Apogeul financiar este în tinerețe, pe la 20 de ani.

Compatibilitate zodii

Miercuri – banii parcă fug de tine, oricât de multe soluții ai căuta sau ai găsi să îi faci. Mijloacele nu prea contează, dar nici așa nu reușești să câștigi cât ți-ai dori. Apogeul financiar este la aproximativ 30 de ani și apoi rămâne constant.

Joi – din păcate, pierzi mulți bani de-a lungul vieții, pur și simplu nu poți face nimic altceva în plan financiar. Cel mai probabil, apogeul tău financiar a fost la naștere, dacă putem spune așa, venit poate dintr-o moștenire.

Vineri – înveți din tinerețe valoarea banului și o înțelegi perfect, așa că ai toate șansele să te îmbogățești. Cu toate acestea, niciodată parcă nu e destul pentru tine și nu vei considera vreodată că ai atins apogeul financiar. Oricum, averea strânsă de tine va crește și după ce nu vei mai fi.

Sâmbătă – ești o persoană echilibrată, așa că vei munci doar pentru a face banii care te ajută să trăiești bine. Apogeul financiar va fi atins la vârsta de 45 ani.

Duminică – banii sunt foarte importanți pentru tine, însă nu îți place să îi și faci. Cel mai probabil, vei strânge cu greu o perioadă pentru ca apoi să îi poți cheltui. Vei atinge apogeul financiar în jurul vârstei de 40 de ani.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit