Spune-mi în ce zi a săptămânii te-ai născut, să-ți spun ce noroc ai la bani

21.NOIEMBRIE.2018
Între ziua în care te-ai născut și norocul financiar este o foarte mare legătură . Data nașterii ne influențează cu siguranță destinul, dar la fel de

importantă este și ziua săptămânii în care ne-am născut. Iată ce spune aceasta despre norocul tău la bani.

Luni – cel mai probabil vei face bani încă din adolescență, însă niciodată nu vor fi de ajuns pentru tine. Apogeul financiar va fi abia spre sfârșitul vieții, când te vei putea bucura de rezultatele muncii, adică după vârsta de 60 de ani.

Marți – nu pui foarte mare accent pe bani, dar nu putem spune nici că sunt o problemă să-i faci. Nu te prea pricepi la investit, așa că cel mai probabil nu vei face avere. Apogeul financiar este în tinerețe, pe la 20 de ani.

Loading...

Miercuri – banii parcă fug de tine, oricât de multe soluții ai căuta sau ai găsi să îi faci. Mijloacele nu prea contează, dar nici așa nu reușești să câștigi cât ți-ai dori. Apogeul financiar este la aproximativ 30 de ani și apoi rămâne constant.

Joi – din păcate, pierzi mulți bani de-a lungul vieții, pur și simplu nu poți face nimic altceva în plan financiar. Cel mai probabil, apogeul tău financiar a fost la naștere, dacă putem spune așa, venit poate dintr-o moștenire.

Vineri – înveți din tinerețe valoarea banului și o înțelegi perfect, așa că ai toate șansele să te îmbogățești. Cu toate acestea, niciodată parcă nu e destul pentru tine și nu vei considera vreodată că ai atins apogeul financiar. Oricum, averea strânsă de tine va crește și după ce nu vei mai fi.

Sâmbătă – ești o persoană echilibrată, așa că vei munci doar pentru a face banii care te ajută să trăiești bine. Apogeul financiar va fi atins la vârsta de 45 ani.

Duminică – banii sunt foarte importanți pentru tine, însă nu îți place să îi și faci. Cel mai probabil, vei strânge cu greu o perioadă pentru ca apoi să îi poți cheltui. Vei atinge apogeul financiar în jurul vârstei de 40 de ani.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,2  5
VOTURI
5030
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

DIRECȚIA de dormit
Pentru a dormi bine, foarte importantă este alegerea unei direcții de dormit cu capul către un
Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Horoscop Gemeni 2019. Previziuni complete în horoscop GEMENI 2019
Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019! Anul 2019 în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.