Si barbatii plang cateodata: suferinta barbatilor in zodie de Foc

Si barbatii plang cateodata: suferinta barbatilor in zodie de Foc

Fiecare dintre noi avem puncte slabe, care odată atinse ne pot provoca mari suferințe. Iată care sunt slăbiciunile bărbaților zodiacului și ce îi aduce în pragul lacrimilor.

Deși par de neatins și duri, și bărbații zodiilor de Foc suferă uneori.

Berbecul este un lider înnăscut care pur și simplu adoră să conducă sau să facă pe șeful cu oricine îi este în preajmă, iar atunci îi este subminată autoritatea, se simte rănit până în adâncul sufletului. Adevărat mascul alpha, ajunge în pragul nebuniei când este pus la punct de cineva, mai ales dacă este vorba despre o femeie și dacă asta se întâmplă în public. Chiar dacă argumentele sunt solide, Berbecul suferă teribil în aceste condiții.

Leul este bine cunoscut pentru orgoliul său legendar. Astfel, pedeapsa cea mai grea pentru el este să se joace cineva cu mândria sa. În general, se poate spune despre bărbați că nu suportă ca cineva să le lezeze orgoliul, dar când vine vorba despre Leu, lucrurile sunt mult mai grave. Dacă vrea cineva să îl facă să sufere, nu trebuie să se chinuie prea mult, ci doar să râdă pe seama lui sau să îl ia în râs în public.

Săgetătorul are un punct sensibil mai puțin cunoscut pentru cei din jur – este egocentric, la fel ca ceilalți doi nativi de Foc, deși nu îi place să recunoască asta. La prima vedere, nu se lasă afectat de aspectele negative ale vieții, dar totul are o limită, până și pentru el. Ține enorm la imaginea sau reputația sa și suferă teribil dacă cineva i-o strică. Nu va arăta ce este în sufletul său și va râde la glumele făcute pe seama sa, dar aceasta este doar o mască.

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că „Din suferință s-au născut cele mai mari caractere. Cele mai puternice suflete sunt pline de cicatrici.” - Khalil Gibran

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!