Secretele Hărții Natale – partea I

30.MAI.2017
Secretele Hărții Natale – partea I

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:bsnscb.com

Orice persoană vine pe lume cu unele lucruri bine stabilite, însă destinul fiecăruia este influențat de alegerile făcute. Cu siguranță de multe ori ai

spus: „asta este soarta mea” sau „așa este norocul meu” sau „ăsta mi-e Destinul”.

Ei bine, află că încă de la naștere, unele lucruri sunt bine stabilite pentru tine și că tu ți-ai ales ce să faci în viața ta. Scenariul pe care ți l-ai creat atunci când încă nu erai pe pământ este menit să te ajute să evoluezi, să-ți creezi o variantă cât mai bună a ta și să te apropii de sinele tău interior. Cu alte cuvinte, să te îndrepți spre partea ta divină.

Destinul, influențat de alegerile pe care le faci

Astfel, nimic în viață nu este întâmplător și depinde de alegerile pe care le faci. Alegerile pe care le faci sunt influențate de mediile sociale în care exiști, de oamenii pe care îi întâlnești, de construcțiile printre care te învârți, de relieful zonei, de aerul pe care îl respiri, de astre, de poziția planetelor față de pământ la un anumit moment, de Soare și de Lună. De ce se petrece acest lucru? Deoarece fiecare ființă și fiecare obiect este o formă de energie. Această formă de energie nu este separată, ci este integrată într-o rețea energetică. Din această rețea faci parte și tu. Este o alegere inteligentă să vezi cum poți folosi energia care ești pentru a avea ceea ce-ți dorești, aici, pe Pământ.

Loading...

Dacă ai venit pe lume prin cezariană, înseamnă că mama ta a intervenit în Destinul tău, și, prin urmare, s-ar putea să nu te simți prea bine pe Pământ, să-ți găsești greu locul, deoarece în permanență tu încerci să te adaptezi la noul scenariu din viața ta.
De cele mai multe ori, vrei să știi cu precizie ce să faci și când să faci. De aceea, poate că ai mers la un preot să-i ceri un sfat sau la un clarvăzător. Atunci când nu ai suficentă încredere în tine și nu știi cine și ce ești, cauți răspunsuri în exteriorul tău.

Acum a venit vremea să îți lărgești sfera conștiinței și să te cunoști mai bine. Începe prin a-ți afla Harta Natală.
Apoi, nu te identifica cu ea, deoarece Destinul tău nu este bine stabilit, ci poate fi schimbat. Iată o veste bună pentru tine!

Cum poți interveni în Destinul tău?

Făcând în mod responsabil alegeri noi, adoptând o atitudine mintală diferită, începând să te comporți altfel decât de obicei. Desigur, la început îți va fi greu să ieși din zona de confort, dar pe măsură ce vei acționa, prin acțiuni repetate, noile comportamente și tipare de gândire vor deveni obișnuințe.

Pentru a face schimbări favorabile în viața ta, este important să cunoști cât mai multe aspecte din Harta ta Natală, deoarece aceasta îți vorbește despre ceea ce ești tu cu adevărat și îți dă posibilitatea să știi când să intervii în Destinul tău, ce acțiuni să faci și cum să le faci pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Metaforic vorbind, Harta Natală îți dă indicații precise despre cum este un sol, care în cazul de față ești tu, și ce plante poți semăna în el pentru a avea o recoltă prosperă, în acest caz recolta este viața ta.
Acum înțelegi bine de ce, chiar dacă ai aceeași Hartă Natală ca Bill Gates, nu ești bilionar. Pentru că fiecare face alegerile sale.

Află mai multe despre destinul tău

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai
Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,
Locația este un loc (zonă, sector) precis determinat. Locația poate fi o clădire încadrată pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.