Aplica

Secretele Hărții Natale – partea a III-a

Secretele Hărții Natale – partea a III-a

Harta Natală te ajută să te cunoști mai bine atât pe tine, cât și pe cei din jurul tău. Prin intermediul ei vei ști, de asemenea, când este timpul

Te consideri o persoană specială și unică? Desigur, pentru că așa și ești!

Deja ai observat că norocul tău nu este la fel în fiecare zi, an sau perioadă din viață. Norocul este dinamic, are urcușuri și coborâșuri și depinde foarte mult de energia Planetelor.

O altă metodă de a-ți calcula Harta natală, adică modul în care se poziționau astrele la naștere, este folosirea Astrologiei europene. 

Compatibilitate zodii

Calculează-ți Harta natală

B. Astrologia europeană

Harta Natală, generată prin metoda de astrologie europeană, are la bază un calcul ce îți specifică poziția astrelor la naștere. Acestea sunt reprezentate grafic pe linia unui cerc, în jurul Pământului. Interacțiunea dintre planete îți spune ce comportament, ce personalitate de bază ai și cum să te armonizezi cu ciclurile energetice din Univers.

Cunoașterea Hărții Natale te ajută să te cunoști mai bine atât pe tine, cât și pe cei din jur. Harta Natală îți răspunde la întrebarea: când este timpul potrivit pentru a face o anumită schimbare sau o anumită acțiune?
Planetele au fiecare un anumit tip de energie. Planetele se mișcă și interacționează între ele, creând conjuncturi astrale ce te pot influența în acțiunile, gândurile și emoțiile tale.

Planetele sunt: Luna, Soarele, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto.

Fiecare planetă are o influență specifică asupra ta.
La fel ca în astrologia Chineză, zodiile variază și sunt legate de elementele: foc, pământ, aer (lemn) și apă.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!