Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Melancolia face parte din viața lor – top 3 zodii melancolice

Melancolia face parte din viața lor – top 3 zodii melancolice

Emil Cioran a spus că melancolia este o virtute la femei și un păcat la bărbați. Descoperă acum care sunt zodile cei au tendința de a cădea adesea în plasa melancoliei.

Fecioara adoră lucrurile puse în ordine la locul, calitatea și liniștea, aspecte greu de atins într-o lume cu tendințe haotice. În aceste condiții, nu este de mirare să găsim acest nativ deseori în stări de melancolie. În plus, și-a format obiceiul de a ignora ceea ce nu are valoare reală, de a respinge pe cineva sau ceva pentru că vine doar într-un „ambalaj” drăguț.

Are nevoie ca tot ce o înconjoară să fie plin de substanță. Chiar dacă este înconjurat de oameni, deseori își dorește să fie doar cu propria persoană.

Contrar aparențelor și Scorpionul cade destul de des pradă melancoliei. Motivul său este că acordă extrem de mult credit fiecărei relații. În locul aventurilor sau a relațiilor pasagere preferă să cunoască în esență persoana de lângă el. Îi analizează pe cei din jur cu aceeași seriozitate cu care se autoanalizează. Este o persoană misterioasă, greu de descifrat și introspectă.

Compatibilitate zodii

În final, nu trebuie să uităm de Rac, nativ foarte empatic, ce resimte la maxim toate emoțiile și trăirile celor dragi – atât pe cele pozitive, cât și pe cele negative. Sufletul său este mereu plin de un amalgam de sentimente, care ajunge să îl copleșească uneori. În plus, este ușor de rănit de cei din jur și are tendința de a trăi în trecut.

Ce părere aveți? Este vreo altă zodie care să depășească Fecioara, Scorpionul și Racul la melancolie?

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit