Luna în care te-ai născut îți dezvăluie personalitatea

Luna în care te-ai născut îți dezvăluie personalitatea
Luna în care ne-am născut ne influențează într-o mare măsură personalitatea. Numerologii au demonstrat faptul că luna nașterii dezvăluie caracteristici

importante legate de carieră, viața sentimentală, sănătate și altele. Pentru că tot suntem la început de an, în articolul acesta se va discuta despre persoanele născute în primele trei luni ale anului – ianuarie, februarie și martie. Cei născuți în luna Ianuarie sunt creativi, ambițioși, încăpățânați, carismatici, loiali, dar și serioși, analitici, independenți și lideri nativi.

Datorită inventivității de care dau dovadă încă de la vârste fragede, ies ușor în evidență și se diferențiază de mulțime. Au abilitatea de a face lucrurile să se întâmple așa cum și-au dorit. De cele mai multe ori, sunt ajutați mai mult de bărbați decât de femei, pentru a reuși în viață. Știu să nu pună accentul pe defectele celor din jur și să îi facă fericiți.

Persoanele născute în Februarie sunt empatice, inteligente, loiale, ușor timide, liniștite, iubesc libertatea și sunt destinate să aibă destine mărețe. Pun accentul pe relația în care sunt implicate și e foarte important pentru ele să aibă alături o persoană specială, pe care nu contează cât de mult o caută până când o găsesc.

Au tendința de a se deveni rebele dacă le este îngrădită libertatea. Deși nu o arată, se înfurie foarte ușor. Refuză vehement ceea ce li se pare inutil. Unele dintre ele sunt cei mai buni părinți.

Persoanele care s-au născut în luna Martie au o atractivitate nativă și sunt afectuoase, misterioase, rezervate, generoase, sensibile la nevoile celorlalți și timide. De cele mai multe ori, sunt oamenii potriviți, la locul potrivit, în momentul potrivit.

Sunt destinate să cunoască faima, de a câștiga repede mulți bani, dar și de a-i pierde la fel de repede. Adoră să îi ajute pe alții și au obiceiul de a se pune pe ultimul loc. Sunt pasionați de călătorii.

7252
4.43
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.