Luna în care te-ai născut îți dezvăluie personalitatea

27.IANUARIE.2019
Luna în care te-ai născut îți dezvăluie personalitatea

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL

Luna în care ne-am născut ne influențează într-o mare măsură personalitatea. Numerologii au demonstrat faptul că luna nașterii dezvăluie caracteristici

importante legate de carieră, viața sentimentală, sănătate și altele. Pentru că tot suntem la început de an, în articolul acesta se va discuta despre persoanele născute în primele trei luni ale anului – ianuarie, februarie și martie. Cei născuți în luna Ianuarie sunt creativi, ambițioși, încăpățânați, carismatici, loiali, dar și serioși, analitici, independenți și lideri nativi.

Datorită inventivității de care dau dovadă încă de la vârste fragede, ies ușor în evidență și se diferențiază de mulțime. Au abilitatea de a face lucrurile să se întâmple așa cum și-au dorit. De cele mai multe ori, sunt ajutați mai mult de bărbați decât de femei, pentru a reuși în viață. Știu să nu pună accentul pe defectele celor din jur și să îi facă fericiți.

Loading...

Persoanele născute în Februarie sunt empatice, inteligente, loiale, ușor timide, liniștite, iubesc libertatea și sunt destinate să aibă destine mărețe. Pun accentul pe relația în care sunt implicate și e foarte important pentru ele să aibă alături o persoană specială, pe care nu contează cât de mult o caută până când o găsesc.

Au tendința de a se deveni rebele dacă le este îngrădită libertatea. Deși nu o arată, se înfurie foarte ușor. Refuză vehement ceea ce li se pare inutil. Unele dintre ele sunt cei mai buni părinți.

Persoanele care s-au născut în luna Martie au o atractivitate nativă și sunt afectuoase, misterioase, rezervate, generoase, sensibile la nevoile celorlalți și timide. De cele mai multe ori, sunt oamenii potriviți, la locul potrivit, în momentul potrivit.

Sunt destinate să cunoască faima, de a câștiga repede mulți bani, dar și de a-i pierde la fel de repede. Adoră să îi ajute pe alții și au obiceiul de a se pune pe ultimul loc. Sunt pasionați de călătorii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.