Înarmează-te cu răbdare – ele sunt cele mai încăpățânate femei din zodiac!

16.IUNIE.2019
Înarmează-te cu răbdare – ele sunt cele mai încăpățânate femei din zodiac!

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Încăpățânarea lor este legendară! Tu știi care sunt cele mai încăpățânate femei ale zodiacului? Descoperă cine este în top cinci. Conducătoarea detașată este femeia

Berbec, a cărei încăpățânare se resimte până și pentru cele mai nesemnificative lucruri. E de înțeles, totuși, pentru că își dorește mereu să câștige, să fe prima, să fie cea mai bună. Rareori este dispusă să facă un compromis.

Nu la foarte mare distanță însă se află nativa din Taur, care odată ce și-a pus ceva în cap, nimeni și nimic nu îi mai poate schimba convingerile.

Poate la prima vedere nu are ce căuta în acest top, dar, da, și femeia Rac este încăpățânată. În adâncul sufletului ar vrea ca totul să se întâmple exact așa cum a plănuit. Pentru această nativă, situația nu prea poate fi gri, este fie albă, fie neagră.

Loading...

Prezența nativei Leu, pe de altă parte, nu este nicio surpriză. Cu toții îi știu încăpățânarea, deși niciun Leu nu va recunoaște vreodată că are această trăsătură de personalitate.

În principiu, sunt persoane extrem de vesele, de binevoitoare și care știu să întrețină atmosfera. În schimb, în momentul în care intervine încăpățânarea, cu greu ar mai putea face cineva față.

Ultima în topul nostru de astăzi este femeia Pești, care rareori ține cont de părerea celor dragi, atunci când a hotărât un lucru sau când și-a făcut o părere.

Nu uitați că încăpățânarea poate fi o trăsătură pozitivă de personalitate dacă este folosită pentru a ne atinge obiectivele, fără a-i leza pe ceilalți!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.