Horoscop luna Februarie 2019: evenimente neașteptate, cu impact de proporții

15.IANUARIE.2019
Horoscop luna Februarie 2019: evenimente neașteptate, cu impact de proporții

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:weclustr.com

Descoperă care sunt previziunile pentru luna Februarie 2019. Modificări majore ne așteaptă pe mulți dintre noi. Cea mai scurtă lună din anul 2019 (luna

februarie) va fi plină de evenimente neașteptate. Vor fi câteva zile în care vom răbufni, deoarece este normal la un moment dat să mai facem o retrospectivă asupra vieții noastre, aducând unele modificări în viața de cuplu, anturaj, carieră etc. Toate aceste informații,vor fi analizate în prealabil în fiecare horoscop săptămânal, aici trecem doar imparctul adus de noile energii ale debutului noului an chinezesc.

 • 4 februarie – Venus intră în Capricorn, unde va întâlni între 14-25 februarie pe Saturn și Pluton, aceste aspecte vor face lumină în relațiile care nu mai funcționează de mult timp (ruptură), iar pentru cuplurile ce nu pot concepe copii, această perioadă este extrem de benefică, deoarece cei doi malefici vor fi îmblânziți de zeița iubirii
 •  
 • 10 februarie – Mercur intră în Pești, în acest semn, alături de Neptun, se va pune răbdarea la încercare, plus că vom deveni foarte suspicioși cu privire la unele afirmații ce se vor spune în presă, în mediul online etc. Ideal ar fi să identificăm scopul unei acțiuni întreprinse de celilalți din jur, fără a ne lăsa manipulați.
   
 • 14 februarie –  Marte intră în Taur, de fapt pregătește venirea lui Uranus din Martie 2019, această modificare în corelație cu Saturn, în conjunție cu Venus, poate să aducă unele despărțiri neașteptate în cercul apropiat de prieteni. Partea bună este că sunt șanse în cazul relațiilor care s-au scindat anul trecut din Mai 2018 acum să se revină asupra deciziei... doar dacă există iubire.
   
 • 18 februarie – Soarele intră în Pești, evident, semnele de apă vor fi avantajate (Rac, Scorpion, Pești), pentru aceștia iubirea va cunoaște alte cote... stabilitate, dragoste la prima vedere, romantism. Gândurile noastre pot fi îndreptate fără să dorim spre revoltă, omenirea nu va fi mulțumită de promulgarea unor legi/ scandaluri publice.
   
 • 19 februarie – Lună Plină pe axa Pești-Fecioară, aceasta aduce luciditate, gândire practică, organizată etc. Mulți se vor îndrepta spre a pune în practică unele planuri stabilite la începutul lui Ianuarie 2019.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

Loading...

Vezi și Horoscop luna IANUARIE 2019

loading...
20510
3.94
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Horoscop Gemeni dragoste 2020: capitolul dragoste în 2020 pentru nativii Gemeni este învăluit

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.