Horoscop luna Februarie 2019: evenimente neașteptate, cu impact de proporții

Horoscop luna Februarie 2019: evenimente neașteptate, cu impact de proporții

Descoperă care sunt previziunile pentru luna Februarie 2019. Modificări majore ne așteaptă pe mulți dintre noi. Cea mai scurtă lună din anul 2019 (luna

februarie) va fi plină de evenimente neașteptate. Vor fi câteva zile în care vom răbufni, deoarece este normal la un moment dat să mai facem o retrospectivă asupra vieții noastre, aducând unele modificări în viața de cuplu, anturaj, carieră etc. Toate aceste informații,vor fi analizate în prealabil în fiecare horoscop săptămânal, aici trecem doar imparctul adus de noile energii ale debutului noului an chinezesc.

 • 4 februarie – Venus intră în Capricorn, unde va întâlni între 14-25 februarie pe Saturn și Pluton, aceste aspecte vor face lumină în relațiile care nu mai funcționează de mult timp (ruptură), iar pentru cuplurile ce nu pot concepe copii, această perioadă este extrem de benefică, deoarece cei doi malefici vor fi îmblânziți de zeița iubirii
 •  
 • 10 februarie – Mercur intră în Pești, în acest semn, alături de Neptun, se va pune răbdarea la încercare, plus că vom deveni foarte suspicioși cu privire la unele afirmații ce se vor spune în presă, în mediul online etc. Ideal ar fi să identificăm scopul unei acțiuni întreprinse de celilalți din jur, fără a ne lăsa manipulați.
   
 • 14 februarie – Marte intră în Taur, de fapt pregătește venirea lui Uranus din Martie 2019, această modificare în corelație cu Saturn, în conjunție cu Venus, poate să aducă unele despărțiri neașteptate în cercul apropiat de prieteni. Partea bună este că sunt șanse în cazul relațiilor care s-au scindat anul trecut din Mai 2018 acum să se revină asupra deciziei... doar dacă există iubire.
   
 • 18 februarie – Soarele intră în Pești, evident, semnele de apă vor fi avantajate (Rac, Scorpion, Pești), pentru aceștia iubirea va cunoaște alte cote... stabilitate, dragoste la prima vedere, romantism. Gândurile noastre pot fi îndreptate fără să dorim spre revoltă, omenirea nu va fi mulțumită de promulgarea unor legi/ scandaluri publice.
   
 • 19 februarie – Lună Plină pe axa Pești-Fecioară, aceasta aduce luciditate, gândire practică, organizată etc. Mulți se vor îndrepta spre a pune în practică unele planuri stabilite la începutul lui Ianuarie 2019.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

Vezi și Horoscop luna IANUARIE 2019

21089
3.94
SHARE
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!