Aplica

Filozofia de viaţă a zodiilor de Aer, rezumată într-un singur cuvânt

Filozofia de viaţă a zodiilor de Aer, rezumată într-un singur cuvânt

Fiecare dintre noi ne ghidăm pașii în viață după anumite principii, valori, nevoi și dorințe. Iată care este cuvântul suprem pentru nativii zodiilor de Aer.

Zodiile de Aer - Gemeni, Balanță, Vărsător, au o înclinație aparte pentru latura intelectuală și analitică a vieții, având nevoie de parteneri de viață care să facă față dezbaterilor bazate pe argumente solide, presărate cu jocuri de cuvinte. Întâlnim deseori acești nativi în librării, biblioteci și în orice alt loc în care abundă informațiile.

Filozofii de viață

Gemeni - „Gândesc”

Acest nativ este dornic de cunoaștere încă din copilărie, fiind stăpânit de o curiozitate molipsitoare pentru cei din jur. Are nevoie să fie mereu implicat activ într-un proiect sau într-o sarcină care îl ajută se descopere noi informații despre lume sau despre propria persoană.

Compatibilitate zodii

Este un comunicator neîntrecut, pentru că își bazează ideile pe rațiune și o cultură generală bogată. Adoră să analizeze totul.

Balanța - „Cântăresc”

Nu e tocmai o supriză această filozofie de viață pentru nativii Balanță, mereu în căutarea echilibrului, ca și a păcii și armoniei. Sunt înzestrați de Univers cu un talent de neegalat pentru a crea echilibrul interior, pe de o parte, dar și pe cel din viețile altor persoane, pe de altă parte.

Analizează cu atenție fiecare detaliu care creează haosul și au capacitatea de a-l elimina. Sunt mediatori excelenți și pot rezolva conflictele cu mare ușurință, astfel încât să fie armonie oriunde ar fi.

Vărsător - „Cunosc”

Tot ceea ce face Vărsătorul este pentru a descoperi ceva nou, ineditul fiind dependența sa. De altfel, este cunoscut în zodiac și ca vizionarul care pare a veni dintr-o altă lume. Este openmind, se adaptează ușor și poate lua decizii importante când este presat de timp.

Numerologie

Datorită nevoii de a cunoaște cât mai multe, este nonconformist și nu se poate supune regulilor, care i-ar îngrădi libertatea.

Știi care este cuvântul definitoriu pentru viața zodiilor de Foc, Apă și Pământ?

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!