Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Descoperă care sunt cele 6 principii de aur pentru îmbogățire

Descoperă care sunt cele 6 principii de aur pentru îmbogățire

Cine nu ar vrea să aibă bani? Prababil puțini sunt cei care ar răspunde negativ. Descoperiți ce puteți face pentru a vă îndeplini visul! Unul dintre cei mai

cunoscuți autori din literatura motivațională, Napoleon Hill, arată în cărțile sale care sunt secretele oamenilor bogați. Acesta susține că există 6 principii de aur care trebuie respectate și puse în practică dacă vreți să transformați în realitate dorința de îmbogățire. Iată care sunt cele 6 principii: 1. Stabiliți exact care este suma de bani pe care doriți să o aveți.

Iată care sunt cele 6 principii:

1. Stabiliți exact care este suma de bani pe care doriți să o aveți.
Nu este de ajuns să spuneți că vreți „mai mulți bani”! Precizia este extrem de importantă din punct de vedere psihologic, deoarece în acest fel veți avea un țel clar spre care să aspirați și pentru care să vă faceți planurile de reușită.

Compatibilitate zodii

2. Fiți conștienți de ceea ce trebuie să sacrificați pentru acei bani pe care îi doriți, pentru că nu există conceptul „ceva pentru nimic”.

3. Stabiliți exact când vreți să intrați în posesia sumei de bani dorită. După cum ați intuit deja, acest principiu funcționează după regula psihologică a preciziei.

4. Construiți-vă un plan pentru a atinge scopul propus și începeți imediat ce l-ați pus la punct, fie că vă simțiți pregătiți sau nu să îl puneți în practică. Primul pas spre acțiune este cel mai greu și deși vor apărea dificultăți pe traseu, vă puteți adapta odată ce sunteți hotărâți.

5. Scrieți totul pe o foaie de hârtie – suma exactă de bani la care aspirați, termenul limită, ceea ce dați la schimb pentru a avea banii, planul de acțiune.

6. Citiți acest „angajament” cu voce tare zilnic, de două ori pe zi.
Citiți o dată imediat ce vă treziți și a doua oară înainte de somn, în timp ce vă imaginați, credeți cu tărie și simțiți că aveți deja banii doriți. În acest mod, vă veți simți conectați mereu la scopul propus și nu vă veți lăsa opriți din drumul spre acest destin, orice evenimente ați întâmpina.

Oricine se poate îmbogăți, odată ce știe exact de are de făcut și la ce este dispus să renunțe pentru a-și îndeplini dorința.

Numerologie
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit