Descoperă care sunt cele 6 principii de aur pentru îmbogățire

27.FEBRUARIE.2019
Descoperă care sunt cele 6 principii de aur pentru îmbogățire

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cine nu ar vrea să aibă bani? Prababil puțini sunt cei care ar răspunde negativ. Descoperiți ce puteți face pentru a vă îndeplini visul! Unul dintre cei mai

cunoscuți autori din literatura motivațională, Napoleon Hill, arată în cărțile sale care sunt secretele oamenilor bogați. Acesta susține că există 6 principii de aur care trebuie respectate și puse în practică dacă vreți să transformați în realitate dorința de îmbogățire. Iată care sunt cele 6 principii: 1. Stabiliți exact care este suma de bani pe care doriți să o aveți.

Iată care sunt cele 6 principii:

1. Stabiliți exact care este suma de bani pe care doriți să o aveți.
Nu este de ajuns să spuneți că vreți „mai mulți bani”! Precizia este extrem de importantă din punct de vedere psihologic, deoarece în acest fel veți avea un țel clar spre care să aspirați și pentru care să vă faceți planurile de reușită.

Loading...

2. Fiți conștienți de ceea ce trebuie să sacrificați pentru acei bani pe care îi doriți, pentru că nu există conceptul „ceva pentru nimic”.

3. Stabiliți exact când vreți să intrați în posesia sumei de bani dorită. După cum ați intuit deja, acest principiu funcționează după regula psihologică a preciziei.

4. Construiți-vă un plan pentru a atinge scopul propus și începeți imediat ce l-ați pus la punct, fie că vă simțiți pregătiți sau nu să îl puneți în practică. Primul pas spre acțiune este cel mai greu și deși vor apărea dificultăți pe traseu, vă puteți adapta odată ce sunteți hotărâți.

5. Scrieți totul pe o foaie de hârtie – suma exactă de bani la care aspirați, termenul limită, ceea ce dați la schimb pentru a avea banii, planul de acțiune.

6. Citiți acest „angajament” cu voce tare zilnic, de două ori pe zi.
Citiți o dată imediat ce vă treziți și a doua oară înainte de somn, în timp ce vă imaginați, credeți cu tărie și simțiți că aveți deja banii doriți. În acest mod, vă veți simți conectați mereu la scopul propus și nu vă veți lăsa opriți din drumul spre acest destin, orice evenimente ați întâmpina.

Oricine se poate îmbogăți, odată ce știe exact de are de făcut și la ce este dispus să renunțe pentru a-și îndeplini dorința.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Xuan Kong Fei Xing, feng shui-ul Stelelor Zburătoare este o ramură a Școlii Busolei din feng
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.