Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Cum să fii fericit - calmează-ți emoțiile negative chiar acum

Cum să fii fericit - calmează-ți emoțiile negative chiar acum

5 pași pe care să îi urmăm pentru a lua tot ce e bun dintr-o emoție negativă. Putem alege să le percepem ca stimul de dezvoltare și ca fiind trecătoare sau

putem să le dăm atenție mai multă decât merită și să le facem centrul existenței noastre. Iată 5 pași pe care să îi urmăm pentru a lua tot ce e bun dintr-o emoție negativă.

1. Recunoaște-ți emoțiile și acceptă-le. Primul pas este să îți conștientizezi emoțiile negative și să nu fugi de ele. Trebuie să înțelegem că emoțiile negative există cu un scop, că sunt ca un semnal de alarmă.

2. Denumește-le. După ce ai acceptat că simți o emoție negativă, a venit timpul să știi exact cu ce te confrunți – e frică, furie, tristețe sau frustrare. Cuvintele pe care le folosim sunt foarte importante, deoarece arată cât de mult ne identificăm cu emoția pe care o simțim. (Gândește-te cât de diferite sunt exprimările: „Sunt supărat!” și „Mă simt supărat!”.)

Compatibilitate zodii

3. Adu-ți aminte că emoțiile sunt trecătoare. Oricât de tare te afectează pe moment, fă tot posibilul să realizezi că starea negativă nu va fi una permanentă.

4. Găsește sursa emoțiilor tale – sondează-ți subconștientul și descoperă de ce unele sentimente te afectează mai tare decât altele. A trata cauza este de preferat în loc să tratezi efectul. De exemplu, te simți neapreciat de cineva apropiat; gândește-te care este sursa acestei emoții, cum ai ajuns la concluzia că persoana respectivă nu te apreciază.

5. Mai slăbește controlul. Pentru a ne simți în siguranță, trebuie să fim mereu capabili să controlăm totul, să fie totul așa cum hotărâm noi. În momentul în care vei accepta că uneori e bine să te lași în voia Universului, vei putea să fii fericit.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit