Cum să fii fericit - calmează-ți emoțiile negative chiar acum

15.DECEMBRIE.2018
Astrologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
5 pași pe care să îi urmăm pentru a lua tot ce e bun dintr-o emoție negativă. Putem alege să le percepem ca stimul de dezvoltare și ca fiind trecătoare sau

putem să le dăm atenție mai multă decât merită și să le facem centrul existenței noastre. Iată 5 pași pe care să îi urmăm pentru a lua tot ce e bun dintr-o emoție negativă.

1. Recunoaște-ți emoțiile și acceptă-le. Primul pas este să îți conștientizezi emoțiile negative și să nu fugi de ele. Trebuie să înțelegem că emoțiile negative există cu un scop, că sunt ca un semnal de alarmă.

2. Denumește-le. După ce ai acceptat că simți o emoție negativă, a venit timpul să știi exact cu ce te confrunți – e frică, furie, tristețe sau frustrare. Cuvintele pe care le folosim sunt foarte importante, deoarece arată cât de mult ne identificăm cu emoția pe care o simțim. (Gândește-te cât de diferite sunt exprimările: „Sunt supărat!” și „Mă simt supărat!”.)

Loading...

3. Adu-ți aminte că emoțiile sunt trecătoare. Oricât de tare te afectează pe moment, fă tot posibilul să realizezi că starea negativă nu va fi una permanentă.

4. Găsește sursa emoțiilor tale – sondează-ți subconștientul și descoperă de ce unele sentimente te afectează mai tare decât altele. A trata cauza este de preferat în loc să tratezi efectul. De exemplu, te simți neapreciat de cineva apropiat; gândește-te care este sursa acestei emoții, cum ai ajuns la concluzia că persoana respectivă nu te apreciază.

5. Mai slăbește controlul. Pentru a ne simți în siguranță, trebuie să fim mereu capabili să controlăm totul, să fie totul așa cum hotărâm noi. În momentul în care vei accepta că uneori e bine să te lași în voia Universului, vei putea să fii fericit.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  8
VOTURI
2279
4.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia MAIMUTA. Femeia Maimuta in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
VARSATOR. Zodia Varsator femeia și barbatul Varsator în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca MISTREȚ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.