Cum să pui gândurile negative pe mute și să dai volumul mai tare pozitivismului

30.NOIEMBRIE.2018
Cum să pui gândurile negative pe mute și să dai volumul mai tare pozitivismului

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Scopul vocii interioare este să vă mențină în zona de siguranță și să vă protejați de eventuale leziuni emoționale. „Când nu există niciun dușman

înăuntru, inamicul din afară nu ne poate face rău” spune un vechi proverb african.

Ați auzit vreodată o voce interioară care să vă spună lucruri de genul „Nu cred că o pot face”, „Ce se întâmplă dacă nu reușesc?”, „Nu sunt atât de inteligent”, „Nu o voi avea niciodată” , „Este prea greu pentru mine”, „Acest lucru este prea mult pentru mine, nu merit asta”, „Este imposibil” sau „Este prea bun pentru a fi adevărat”?

Dacă da, aflați că aceasta a fost vocea Criticului vostru, pe care este firesc să-l avem. Scopul acestei voci este să vă mențină în zona de siguranță și să vă protejați de eventuale leziuni emoționale cum ar fi judecarea, respingerea, vina sau rușinea. Este o rezistență internă la schimbare și la necunoscut, dar și cea care ne pune piedici în fața îndeplinirii visurilor.

Loading...

Iată 3 pași pentru a nu vă mai autosabota.

1. Recunoașteți comportamentul vostru de autosabotaj
Putem schimba doar lucrurile pe care le știm. Fiți atenți la gândurile voastre și monitorizați-vă gândirea negativă. De fiecare dată când auziți vocea Criticului interior, opriți-vă pentru o clipă și întrebați-vă: Ce gândesc acum? Cum mă ajută acest gând?

2. Nu confundați aceste gânduri cu realitatea
În viață, există situații în care nu avem ceea ce este necesar pentru a obține ce ne dorim. De exemplu: mi-ar fi plăcut să devin balerină, dar trupul nu mi-a permis. Uneori, realitatea este că trebuie să dobândim noi abilități și experiențe. Atunci când construim un plan de acțiune prin stabilirea de noi obiective, acesta devine mai aproape de realitate. Dar dacă începeți să vă spuneți că va fi greu sau chiar imposibil înainte de a încerca, trebuie să știți că nu este vorba despre adevăratul vostru sentiment, ci este doar frica de schimbare.

3. Faceți pace cu acest Critic intern
Alegeți compasiunea pentru propria persoană în cazul Criticului. Amintiți-vă că are o intenție bună: să vă protejeze de a fi răniți.
Încercați acest exercițiu distractiv și simplu: Imaginați-vă că acest critic al vostru este un personaj și chiar dați-i un nume. Spuneți ceva de genul: „Apreciez că mi-ai venit în minte, încercând să mă protejezi. Dar am de gând să încerc asta oricum și voi vedea ce se întâmplă!”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.