Cum să devii un ambițios fără pereche dacă ești leneș

07.IANUARIE.2019
Cum să devii un ambițios fără pereche dacă ești leneș

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fă următorii pași pentru a fi pe drumul succesului. Ei bine, așa este și nici măcar nu este extrem de greu! În primul rând, trebuie să îți dorești să

ai succes, să îți stabilești o țintă la care vrei să ajungi și apoi toate vor veni încetul cu încetul dacă le provoci. În plus, odată ce ai gustat din aroma ambiției, nu vei mai putea renunța la ea și te vei întreba de ce ai ocolit-o până acum. 1. Creează-ți o listă mică de obiective pe care dorești să le atingi. Persoanele leneșe au dificultăți în a atinge câteva obiective simultan.

Din acest motiv, persoanele leneșe tind să eșueze chiar la începutul călătoriei pe drumul spre succes. Scrie într-o agendă obiectivele și pașii de zi cu zi. De exemplu, dorești să te angajezi sau să îți schimbi jobul, dar ai fost respinsă după ultimul interviu. În Ziua 1 gândește-te la greșelile pe care le-ai făcut, ia în considerare ceea ce ar trebui îmbunătățit în Ziua 2 și încearcă să o remediezi în Ziua 3.

Loading...

2. Monitorizează-ți dialogul intern
Dacă îți spui că nu vei câștiga niciodată sau că nu muncești prea mult pentru că oricum e în zadar, nu vei deveni niciodată ceea ce visezi cu adevărat. Astfel, te autosabotezi și devii cel mai mare dușman al tău. Cunoaște-te, dezvoltă-te și ai încredere în capacitățile tale.  

3. Nu mai aștepta momentul potrivit
Acum, că ai o listă cu obiectivele tale și simți că ești gata să faci față aceste provocări, pot apărea nenumărate scuze pentru a amâna trecerea la acțiune. E firesc, pentru că urmează să ieși din zona de confort, dar dacă tot aștepți acel „moment potrivit” (care, apropo, nu există! Prea târziu, în schimb, este cât se poate de real) nu faci nimic altceva decât să fii leneș în continuare.

4. Confruntă-ți problemele
Drumul către succes este plin de greșeli, eșecuri, dezamăgiri, stres și probleme. Dacă renunți la obiectivul propus, îți vei petrece restul vieții regretând alegerea făcută. Ambițioșii nu fug de probleme, ci le confruntă și caută rezolvări până le găsesc.

5. Nu permite altora să îți dicteze obiectivele majore de viață
Fie că este părinte, angajator sau prieten, nu-l lăsa să-ți dicteze deciziile. Uneori, cei mai apropiați și cei dragi oameni nouă ne transmit din negativitatea, îndoiala și descurajarea lor. Unele dintre cuvintele lor ar putea avea sens, dar încearcă să te bazezi pe propriile opinii. Oricum, nu poți mulțumi pe toată lumea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.