Cinci lucruri pe care oamenii fericiți le-au făcut filosofia lor de viață

Cinci lucruri pe care oamenii fericiți le-au făcut filosofia lor de viață
Te-ai întrebat vreodată cum se face că unii oameni par tot timpul fericiți și că sunt feriți de probleme? Află care le este secretul!

Oamenii fericiți și-au creat o anumită filosofie de viață, de la care nu se abat. Aici nu ne referim la momentele trecătoare de fericire, ci la acea stare continuă de bine, cu stres redus la minim. Iată care sunt cele 5 lucruri comune în viața oricărui om împlinit.

1. Au un scop, o destinație către care se îndreaptă

Atunci când știi exact spre ce te îndrepți, drumul este mult mai simplu – poți să îți faci un plan de acțiune și când te ții de el, poți să te bucuri și de călătorie. În plus, să uităm că starea de mulțumire și fericire care vine odată cu atingerea țelului propus. Așa că nu lăsa să treacă viața fără a-ți stabili scopuri, astfel încât ziua următoare să fie mai bună decât cea care a trecut.

2. Au încredere în propria persoană

Oamenii fericiți se cunosc foarte bine, își pun în valoare atuurile, își recunosc limitele, investesc în dezvoltarea lor și își doresc să fie mereu mai buni. În acest mod, au învățat să aibă încredere în ei și să fie siguri că orice problemă ar apărea, o pot rezolva.

3. Sunt disciplinați

Au planuri de la care nu se abat, pentru că și-au creat obiceiul de a fi disciplinați. Rezumăm această regulă cu un citat din New York Times despre bestseller-ul internațional „Fă-ți patul!”, scris de amiralul William H. McRaven - „Vrei să ai o zi bună? Încearcă să-ți faci patul mai întâi.”

4. Au prieteni adevărați

Nu numărul de prieteni de pe rețelele de socializare este important, ci cel din viața reală. Nu contează dacă este unul singur sau este un grup mare de prieteni, esențial este că știu că se pot baza pe cineva, că au cu cine discuta și dezbate orice situație prin care trec, oricât de grea ar fi.

5. Sunt modești

Oamenii împliniți nu simt nevoia să se laude cu fericirea lor sau cu succesul pe care îl au, pentru că nu caută o confirmare a propriei valori în ochii celorlalţi. Au trecut de mult timp de stadiul acesta.

„Fericirea e diferită de plăcere. Fericirea are de-a face cu a lupta, a îndura și a reuși.” - Tony Robbins

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.