Ce CADOURI preferă nativii din zodia GEMENI ::: ZODIACOOL

15.MAI.2018
Ce CADOURI preferă nativii din zodia GEMENI ::: ZODIACOOL
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: videvo.net
Cele mai inedite și mai potrivite cadouri pentru zodia Gemeni, în funcție de caracteristicile acestei zodii. Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21

Mai până la 21 Iunie. Este locul de domiciliu al planetei Mercur. Semnul zodiacal Gemeni influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Gemeni și pe cei care au ascendentul naşterii în Gemeni.

Cei născuți în zodia Gemeni sunt adaptabili, altruiști, au simțul practic bine dezvoltat și gusturi rafinate, fiind atrași de tot ceea ce este frumos. Pentru a alege cadouri potrivite în funcție de zodie, pentru cei din zodia Gemeni ideal ar fi să ne orientăm spre obiecte practice, utile și cu siguranță vom reuși să-i surprindem într-un mod plăcut: electrocasnice, asistent virtual, aspirator robot etc.

Loading...

Gemenii sunt cei mai comunicativi din tot zodiacul, de aceea s-ar bucura să primească un telefon mobil cât mai performant. Un alt cadou potrivit ar fi ceva care să le stimuleze inteligența creativă, cum ar fi un aparat de tip Brain machine sau ochelari de realitate virtuală.

DE INTERES: Zodia GEMENI

În România se crede că nu este bine să oferi un ceas cadou, însă cei din zodia Gemeni nu țin cont de această superstiție și s-ar simți încântați să primească un smart watch, mai ales că au talentul să piardă noțiunea timpului.

Gemenii au înclinație spre spiritualitate, uneori par a fi cu capul în nori, de aceea li se potrivesc cărțile pe teme esoterice, astronomie, astrologie.

Fiind un semn de aer, pe lista de opțiuni vom avea și gama de parfumuri fine, aparate de aromoterapie cu uleiuri parfumate.

Zonele sensibile ale Gemenilor sunt umerii, brațele, prin urmare, dacă ne gândim să le cumărăm haine, acestea ar putea avea decorațiuni pe umeri, mânecile accesorizate cu mărgele sau brodate. Șalurile din cașmir sau din mătase vor fi o încântare pentru femeile din zodia Gemeni.

Gemenii sunt jucăuși, le-ar prinde bine să se plimbe pe o trotinetă electrică, role și orice i-ar pune în mișcare.

Florile nu sunt pe lista lor de preferințe, de aceea mai bine le oferim o jucărie surpriză (mașinuță teleghidată, figurine din filme SF etc).

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Horoscop GEMENI BANI 2019: la nivel financiar, lucrurile în ansamblu stau cel mai bine în 2019.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.