Aplica

Astrograma natală, radiografia sufletului tău

Astrograma natală, radiografia sufletului tău

Astrograma natală te ajută să faci cunoștință cu tine, cu ceea ce simți, gândești sau trăiești. Vezi ce cuprinde Astrograma natală, precum și alte

detalii despre utilitatea ei de-a lungul vieții. De cele mai multe ori facem cunoștință cu astrologia atunci când avem nevoie de anumite răspunsuri, însă trebuie să fim conștienți că odată deslușit acest mister din Astrograma natală va depinde doar de noi luarea anumitor decizii.

Cunoaște-te pe tine însuți prin intermediul Astrogramei natale

Cu ce ne ajută Astrograma natală?

Întocmirea Astrogramei natale nu face miracole, ea te pune în fața unor trăsături. Altfel spus, te ajută să faci cunoștință cu tine, cu ceea ce simți, gândești sau trăiești. În acest caz, ea vine să îți aducă o confirmare a trăirii tale interioare. De fapt, în momentul nașterii, tu ți-ai asumat drumul pe care îl vei parcurge în această viață.

Astrograma natală se referă la momentul nașterii și, tocmai de aceea ne este necesară ora nașterii, locul și data. Suntem diferiți și, prin urmare, pentru fiecare dintre noi astrograma natală va reprezenta altceva și va fi înțeleasă în mod diferit. O mare influență în momentul interpretării o au atât gradul tău de evoluție spirituală, cât și competențele astrologului.

Compatibilitate zodii

Ce cuprinde Astrograma natală?

Astrograma natală este o schemă unică ce reprezintă dispunerea celor 9 planete (astrologia consideră că Luna și Pluto sunt planete) a Nodului nord și a Norocului în anumite semne, case și aspecte ce se stabilesc între celelalte. Ea acoperă 12 domenii de viață, iar casele care se opun între ele se cuplează astfel:
• casa I - casa VII (eu și partenerul)
• casa II - casa VIII (banii munciți din muncă proprie și veniți de la ceilalți, de ex. moșteniri)
• casa III - casa IX (studii, călătorii de scurtă și de lungă durată, frați, credință, filosofie)
• casa IV - casa X (carieră, șefi, afaceri, imagine socială, reputație, moștenire de la familie , tatăl și mama)
• casa V - casa XI (copii, distracție, creativitate, dragoste, afecțiune, prieteni, dușmani , emoție)
• casa VI - casa XII (spiritualitate, sănătate, cauza morții, muncă, imaginea ta la locul de muncă, profesia în care vei excela).

Simbolul ascententului și Astrologia natală

Un aspect important în Astrologie și în Astrograma natală este simbolul ascendentului. Acesta ne arată cum ne vom transforma noi odată cu trecerea timpului, în funcție de semnul pe care îl ocupă.
În preajma vârstei de 30 de ani acesta începe să își facă simțită prezența și ne influențează în scopul luării unor decizii radicale (relaționale, financiare, sentimentale etc.).
Cumpără Astrograma natală.
Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!