Horoscop amor zodia Pesti. Plăceri în pat femeia si bărbatul Pesti

Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul Pești este un vânător înnăscut. Află horoscop amor Pesti

Femeia Pești în pat

Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

În stare de euforie îți va arăta ce gândește cu adevărat și ceea ce își dorește. Când face dragoste poartă îmbrăcăminte care incită, culori tari.

Îi place să pregătească camera, să se gândească la tot: lumină difuză, parfum, lenjerie incitantă, lumânări, petale de trandafir.

Femeia din zodia Peşti are talent nativ, senzualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi bucurie, de cele mai multe ori își începe relațiile intime de la vârste fragede.

Loading...

Îi plac bărbații în uniformă, mai ales dacă te mai și opui, deja se dezlănțuie peste tine. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile pasionale, dar toate acestea se vor desfășura departe de copii, când intervin aceștia uită de romantism și de dorințele ei.

Este foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată, își dorește masaj la tălpi.

Bărbatul Pești în pat

Bărbatul Pești este un vânător înnăscut, are instinctul de supraviețuire foarte bine dezvoltat, îi place să iasă la vânat. Va analiza eventuala pradă, iar în momentul în care o va aborda va ști cam 85% despre ea.

Are o putere de concentrare deosebită, drept pentru care nu va da greș în ceea ce va spune, va fi primul care pune totul pe tavă.

În schimb, atenția lui se va focaliza pe femeile care sunt reticente, care se opun, care îl ignoră, acest fapt îl va face să se îndrăgostească.

Îi place să se satisfacă singur gândindu-se la persoana care îl refuză, acele partenere prezintă pentru el interes.

În momentul actului intim se va dezlănțui, îi place să te vadă cum te zbați în mâinile lui, de cele mai multe ori, dacă îl vei săruta în zonele intime, vei vedea că va avea tendința să te strângă de nas, pentru a vedea cum vei reacționa.

După un preludiu excitant, vine și rândul său să îți dovedească de ceea ce este în stare, moment în care te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Totuși, fii atentă, în public afișează o față, iar în pat o latură sălbatică.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

 

În continuare Zodiac Pești, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop dragoste în 2020: la capitolul dragoste, nativii zodiei Pești sunt campioni. Aceștia
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Horoscop 2020 Pești bani: în anul 2020, nativii zodiei Pești sunt deosebit de creativi și au de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.