Horoscop erotic PEȘTI. Plăceri în pat femeia si bărbatul Pesti

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul Pești este un vânător înnăscut. Află horoscop erotic Pesti

Femeia Pești - comportament afectiv

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

În stare de euforie îți va arăta ce gândește cu adevărat și ceea ce își dorește. Când face dragoste poartă îmbrăcăminte care incită, culori tari.

Îi place să pregătească camera, să se gândească la tot: lumină difuză, parfum, lenjerie incitantă, lumânări, petale de trandafir. Femeia din zodia Peşti are talent erotic nativ, sexualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi bucurie, de cele mai multe ori își începe relațiile intime de la vârste fragede.

O incită bărbații în uniformă, mai ales dacă te mai și opui, deja se dezlănțuie peste tine. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice, dar toate acestea se vor desfășură departe de copii, când intervin aceștia uită de romantism și de dorințele ei.

Este foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată, își dorește masaj la tălpi.

Bărbatul Pești - comportament afectiv

Bărbatul Pești este un vânător înnăscut, are instinctul de supraviețuire foarte bine dezvoltat, îi place să iasă la vânat. Va analiza eventuala pradă, iar în momentul în care o va aborda va ști cam 85% despre ea.

Are o putere de concentrare deosebită, drept pentru care nu va da greș în ceea ce va spune, va fi primul care pune totul pe tavă. În schimb, atenția lui se va focaliza pe femeile care sunt reticente, care se opun, care îl ignoră, acest fapt îl va face să se îndrăgostească. Îi place să se masturbeze gândindu-se la persoana care îl refuză, acele partenere prezintă pentru el interes.

În momentul actului sexual se va dezlănțui, îi place să te vadă cum te zbați în mâinile lui, de cele mai multe ori, dacă îi vei face felație, vei vedea că va avea tendința să te strângă de nas, pentru a vedea cum vei reacționa. După un preludiu excitant, vine și rândul său să îți dovedească de ceea ce este în stare, moment în care te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Totuși, fii atentă, în public afișează o față, iar în pat o latură sălbatică.

În continuare Zodiac Pești, pe domenii de viață:

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.