Horoscop erotic PEȘTI. Plăceri în pat femeia si bărbatul Pesti

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul Pești este un vânător înnăscut. Află horoscop erotic Pesti

Femeia Pești - comportament afectiv

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

#adReceptiv#

În stare de euforie îți va arăta ce gândește cu adevărat și ceea ce își dorește. Când face dragoste poartă îmbrăcăminte care incită, culori tari.

Îi place să pregătească camera, să se gândească la tot: lumină difuză, parfum, lenjerie incitantă, lumânări, petale de trandafir. Femeia din zodia Peşti are talent erotic nativ, sexualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi bucurie, de cele mai multe ori își începe relațiile intime de la vârste fragede.

#ad300x250#

O incită bărbații în uniformă, mai ales dacă te mai și opui, deja se dezlănțuie peste tine. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice, dar toate acestea se vor desfășură departe de copii, când intervin aceștia uită de romantism și de dorințele ei.

Este foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată, își dorește masaj la tălpi.

Bărbatul Pești - comportament afectiv

Bărbatul Pești este un vânător înnăscut, are instinctul de supraviețuire foarte bine dezvoltat, îi place să iasă la vânat. Va analiza eventuala pradă, iar în momentul în care o va aborda va ști cam 85% despre ea.

#adFeedTitluDeasupra#

Are o putere de concentrare deosebită, drept pentru care nu va da greș în ceea ce va spune, va fi primul care pune totul pe tavă. În schimb, atenția lui se va focaliza pe femeile care sunt reticente, care se opun, care îl ignoră, acest fapt îl va face să se îndrăgostească. Îi place să se masturbeze gândindu-se la persoana care îl refuză, acele partenere prezintă pentru el interes.

În momentul actului sexual se va dezlănțui, îi place să te vadă cum te zbați în mâinile lui, de cele mai multe ori, dacă îi vei face felație, vei vedea că va avea tendința să te strângă de nas, pentru a vedea cum vei reacționa. După un preludiu excitant, vine și rândul său să îți dovedească de ceea ce este în stare, moment în care te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Totuși, fii atentă, în public afișează o față, iar în pat o latură sălbatică.

În continuare Zodiac Pești, pe domenii de viață:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: PESTI horoscop DRAGOSTE, iubire, copii
Horoscop DRAGOSTE în 2019 nativii Pești pleacă de acasă, să vor muta cu altă persoană, de
Horoscop 2019: PESTI horoscop BANI. Pesti 2019
Horoscop 2019: PEȘTI horoscop BANI. Din punctul de vedere financiar și profesional, 2019 aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.