Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia SĂGETĂTOR și bărbatul Săgetător

Femeia Săgetător este cea mai optimistă și dornică de cunoaștere din Zodiac, dar nu epatează, știe care îi sunt limitele. Este o persoană care va ști mereu cum să pună problema astfel încât să îți dorești să te destăinui ei, asta se poate întâmpla și datorită faptului că ea știe foarte multe și oferă impresia că este expertă în absolut tot. Este o femeie alături de care nu o să te plictisești, îi plac călătoriile, încearcă mereu să îi faci câte o surpriză, acest gest va fi răsplătit cu multă iubire.

Bărbatul Săgetător este cel mai sincer și optimist din tot Horoscopul. Îi place agitația, mai ales în călătoriile sale în străinătate, îi place să călătorească alături de parteneră, aceasta ar fi bine să se aștepte mereu la provocări, deoarece Bărbatului Săgetător îi plac surprizele. Își face prieteni pe oriunde merge și va alege o soție care să fie perfecționistă.


Săgetător
Săgetător

COMPATIBILITATEA SĂGETĂTOR - SĂGETĂTOR


Una dintre cele mai extravagante relații din horoscop. Fiecare zi este diferită, partenerii se vor surprinde mereu cu inițiative menite să își depășească limitele.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, aventură, călătorii, imaginație, spiritualitate, istorie. Două semne mobile de foc.

Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de dorința de noutate. Toate lucrurile se precipită inițial și, bineînțeles, fiecare "va da apă la moară" celuilalt, în scopul descoperirii de noi senzații. Doi Săgetători puși împreună mereu vor găsi soluții ingenioase la probleme, iar în final, vor ajunge celebri cu ceea ce au creat.

Bani, carieră, afaceri: Banii vor veni îndeosebi din turism, comerț, străinătate, deplasări în străinătate, literatură, mass-media, modă, artă. Faptul că aveți încredere în visele voastre este calea spre orice reușită.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit