DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Zahăr

Dacă în vis te vezi pe tine însuți mâncând zahăr, înseamnă că trebuie să ai grijă la cei din jurul tău, prieteni care sunt profitori, te iau cu zăhărelul pentru a le face anumite favoruri. Dacă cineva îți oferă în dar zahăr, acea persoană ține la tine și vrea să ajungă la inima ta.

Zăpadă

Fulgii de nea simbolizează puritatea, purificarea, traduse prin capacitatea ta de a te regenera și de a trece peste probleme. De asemenea, se spune că norocul va veni de partea ta să te ajute să evoluezi. Zăpada exprimă dorințele personale, ascunse înăuntrul ființei tale, departe de ceilalți. Dacă te lupți cu bulgări e zăpadă sau dai zăpada din drumul tău, atunci trebuie să fii foarte atent la tot ceea ce se desfășoară în jurul tău, căci poți fi înșelat sau furat.

Zbor

Dacă visezi că zbori lin și liniștit, înseamnă că ai încredere în forțele proprii și în reușita ta pe plan profesional. Puterea ta de a te menține în zbor se traduce de fapt prin capacitatea de a face față vieții și greutăților sale, dar și propriilor trăiri care pun stăpânire pe tine. Dacă nu reușești să te menții în zbor și simți că vei cădea, cel mai probabil îți este frică că vei pierde controlul personal.

Zmeură

Zmeura este simbolul recoltei bogate, al rezultatelor pozitive obținute. Dacă te vezi pe tine însuți mâncând sau culegând zmeură, înseamnă că te așteaptă un viitor apropiat fructuos, plin de reușite și împliniri pe toate planurile.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stele Zburătoare 2019
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Direcții Feng Shui
Beneficiază de energie pozitivă prin orientarea corpului spre direcția de dragoste, succes sau

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.