DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Zahăr

Dacă în vis te vezi pe tine însuți mâncând zahăr, înseamnă că trebuie să ai grijă la cei din jurul tău, prieteni care sunt profitori, te iau cu zăhărelul pentru a le face anumite favoruri. Dacă cineva îți oferă în dar zahăr, acea persoană ține la tine și vrea să ajungă la inima ta.

Zăpadă

Fulgii de nea simbolizează puritatea, purificarea, traduse prin capacitatea ta de a te regenera și de a trece peste probleme. De asemenea, se spune că norocul va veni de partea ta să te ajute să evoluezi. Zăpada exprimă dorințele personale, ascunse înăuntrul ființei tale, departe de ceilalți. Dacă te lupți cu bulgări e zăpadă sau dai zăpada din drumul tău, atunci trebuie să fii foarte atent la tot ceea ce se desfășoară în jurul tău, căci poți fi înșelat sau furat.

Zbor

Dacă visezi că zbori lin și liniștit, înseamnă că ai încredere în forțele proprii și în reușita ta pe plan profesional. Puterea ta de a te menține în zbor se traduce de fapt prin capacitatea de a face față vieții și greutăților sale, dar și propriilor trăiri care pun stăpânire pe tine. Dacă nu reușești să te menții în zbor și simți că vei cădea, cel mai probabil îți este frică că vei pierde controlul personal.

Zmeură

Zmeura este simbolul recoltei bogate, al rezultatelor pozitive obținute. Dacă te vezi pe tine însuți mâncând sau culegând zmeură, înseamnă că te așteaptă un viitor apropiat fructuos, plin de reușite și împliniri pe toate planurile.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.