DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Ecou înțelegeri în planul amoros.
Electricitate cucerire amoroasă.
Elefant

Atunci când te visezi călărind un elefant, înseamnă că ți-ai fixat un obiectiv mult prea înalt, pe care cu greu îl vei ajunge. Dacă elefantul este aproape de tine, înseamnă că simți nevoia de a fi protejat, de a te simți în siguranță.

Elefant prietenie lipsită de interes.
Elicopter

Dacă visezi un elicoper zburând, înseamnă că ți se va face o nedreptate la locul de muncă, peste care vei trece destul de ușor. Dacă elicopterul zborară foarte rapid și nu îl poți urmări cu ochii, cel mai probabil problemele în prezent pe care le ai vor fi depășite cu ușurință.

Eșarfă semn rău.
Evantai iubire în zadar; dacă acesta este de hârtie – plecare; dacă îți faci vânt cu el – îți vei uni în secret destinul cu persoana dragă.
Examen

Examenul în vis este strâns legat de obstacolele pe care le întâlnim de-a lungul vieții. Dacă visezi că ai picat la un examen, înseamnă că nu te simți pregătit pentru o anumită acțiune sau că trebuie să depășești anumite pierdici în drumul tău, iar dacă iei notă mare la examen, cel mai probabil ești pregătit și încrezător în tine pentru a reuși cee ace ți-ai propus.

Excremente

Excrementele (rahat) în vis reprezintă simbolul belșugului, al bogăției, asemenea îngrășământului natural care favorizează o recoltă bogată. Astfel, excrementele reprezintă noroc la bani și cultură bogată.

Explozie

Dacă visezi o explozie puternică, înseamnă că vei avea parte de un eveniment nefast, care îți va schimba total viața. Explozia este simbolul distrugerii, tradus prin necesitatea de a înfrunta viața și de a lupta.

Expoziție te vei căsători.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VARSATOR horoscop SANATATE. Varsator 2019
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE. Stările de neliniște, frustrările, depresiile în 2019 vor
Horoscop Sagetator 2019. Previziuni complete în horoscop Sagetator 2019
Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Săgetător
Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.