DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Ecou înțelegeri în planul amoros.
Electricitate cucerire amoroasă.
Elefant

Atunci când te visezi călărind un elefant, înseamnă că ți-ai fixat un obiectiv mult prea înalt, pe care cu greu îl vei ajunge. Dacă elefantul este aproape de tine, înseamnă că simți nevoia de a fi protejat, de a te simți în siguranță.

Elefant prietenie lipsită de interes.
Elicopter

Dacă visezi un elicoper zburând, înseamnă că ți se va face o nedreptate la locul de muncă, peste care vei trece destul de ușor. Dacă elicopterul zborară foarte rapid și nu îl poți urmări cu ochii, cel mai probabil problemele în prezent pe care le ai vor fi depășite cu ușurință.

Eșarfă semn rău.
Evantai iubire în zadar; dacă acesta este de hârtie – plecare; dacă îți faci vânt cu el – îți vei uni în secret destinul cu persoana dragă.
Examen

Examenul în vis este strâns legat de obstacolele pe care le întâlnim de-a lungul vieții. Dacă visezi că ai picat la un examen, înseamnă că nu te simți pregătit pentru o anumită acțiune sau că trebuie să depășești anumite pierdici în drumul tău, iar dacă iei notă mare la examen, cel mai probabil ești pregătit și încrezător în tine pentru a reuși cee ace ți-ai propus.

Excremente

Excrementele (rahat) în vis reprezintă simbolul belșugului, al bogăției, asemenea îngrășământului natural care favorizează o recoltă bogată. Astfel, excrementele reprezintă noroc la bani și cultură bogată.

Explozie

Dacă visezi o explozie puternică, înseamnă că vei avea parte de un eveniment nefast, care îți va schimba total viața. Explozia este simbolul distrugerii, tradus prin necesitatea de a înfrunta viața și de a lupta.

Expoziție te vei căsători.
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.