Număr casă 9

Dacă numărul de pe ușă este 9, 18, 27, 36, 45, 54 sau orice combinație adunată care rezultă 9, verifică ce spune numărul 9 de pe ușa casei

Cifra 9 poate reprezenta atât energie pozitivă (pentru locatari energici și încrezători în viață, altruiști, mărinimoși), cât și energie negativă (pentru locatari cu predispoziție în a vedea totul într-o lumină sumbră, slabi din fire).

Semnificație număr casă 9

Locuința cu cifra vibrației 9 este compatibilă cu persoane care își manifestă iubirea și compasiunea pentru semeni, care își aduc aportul la dezvoltarea morală, spirituală sau materială a societății. Atenție la posibilitatea declanșării incendiilor, la instalațiile electrice!

Ce îmbunătățiri ar fi nevoie pentru spor în casă

Benefică este prezența în locuință a unei pietre de topaz sau diamant, precum și etalarea unui tablou sau unei statuete reprezentând imaginea unui bărbat atletic.

Numărul de musafiri trebuie să fie 4, 7, 9 sau multiplii acestora.

Locuința cu cifra vibrației 9 poate avea unul din numerele: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90, 99, 108, 117 etc.

Verificați ce însemnătate are numărul casei:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!