Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Număr casă 2

Dacă numărul de pe ușă este 2, 11, 29, 38, 47, 56 sau orice combinație adunată care rezultă 2, verifică ce spune numărul 2 de pe ușa casei

Locuința având cifra vibrației 2 este bună mai ales pentru tinerii căsătoriți, plină de bucurie, viață, iubire, spiritualitate. Este locul ideal pentru armonia sentimentelor partenerilor care se iubesc cu adevărat. Dacă tinerii căsătoriți își vor petrece luna de miere într-o locuință (cameră de hotel) cu vibrație 2, încărcătura energetică pozitivă le va marca întreaga viață.

Semnificație număr casă 2

Numărul 2 este compatibil cu persoane având înclinații artistice, cu dezvoltat simț al esteticului, armoniei, creatori de modă, sculptori, arhitecți, pictori, dar și diplomați, politicieni, cercetători în domeniul medicinei și a științelor oculte. Este potrivit pentru cupluri, dar și preoți ori cei preocupați de spiritualitate.

Locuirea permanentă sub vibrația cifrei 2 necesită o viață simplă, fără complicații, 2 fiind un element de apă. Altfel se pot acumula complexe, dependențe (alcool, stupefiante) și conflicte ce creează stări neplăcute. Deoarece se poate inunda des, aveți grijă de instalațiile din locuință și nu uitați să închideți robinetele.

Ce îmbunătățiri ar fi nevoie pentru spor în casă

Etalați în locuință un tablou sau o statuetă reprezentând imaginea lunii, statuetă cu îndrăgostiți sau o balanță. Benefică este și prezența metalului argint precum și a unei pietre de opal sau safir.

Numărul de musafiri trebuie să fie 2, 7, 9, sau multiplii acestora.

Locuința cu cifra vibrației 2 poate avea unul din numerele: 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74, 83, 92, 101, 109 etc.

Verificați ce însemnătate are numărul casei:

Numerologie
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit