Număr casă 3

Dacă numărul de pe ușă este 3, 12, 21, 30, 48, 57 sau orice combinație adunată care rezultă 3, verifică ce spune numărul 3 de pe ușa casei

Semnificație număr casă 3

Locuința cu vibrația 3 este compatibilă cu o familie care se iubește cu adevărat, persoane ce gândesc pozitiv și abordează corect problemele existențiale. Este ideală pentru întâlniri, petreceri, veselie, musafiri, predominând generozitatea și sociabilitatea.

Invitați în locuință doar persoane de încredere, pentru a nu amprenta negativ interiorul și pentru a nu risca să fiți prădați. Se poate declanșa un foc din senin care, deși va fi ușor de stins, va umple de fum toată locuința; 3 având elementul Aer.

Precauții: verficați dacă ați încuiat ușa și geamurile înainte de apleca de acasă. Atenție la infidelități.

Ce îmbunătățiri ar fi nevoie pentru spor în casă

Amplasați în locuință un acvariu cu pești și etalați un tablou sau o statuetă reprezentând un săgetător. Benefică este și prezența metalului zinc, precum și a unei pietre de smarald, granat sau ametist; culorile favorabile sunt: albastru, purpuriu și violet. Etalați fântâni arteziene.

Numărul de musafiri trebuie să fie 1,3, 5 sau multiplii acestora.

Locuința cu cifra vibrației 3 poate avea unul din numerele 3, 12, 21, 30, 48, 57, 66, 75, 84, 93, 102, 111 etc.

Verificați ce însemnătate are numărul casei:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.