Transport gratuit peste 170 lei

Regulament Oficial

Campania se desfășoară pe pagina oficială de Facebook și Instagram

Regulament Oficial Campanie promoțională

ZODIACOOL aduce A 13-A ZODIE

(8 Octombrie – 22 Decembrie 2021)

 SECȚIUNEA 1.  ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Campania este organizată și desfășurată de ZODIACOOL S.R.L., societate cu răspundere limitată din România, cu sediul în Iaşi, str. Mizil, nr.17, județul Iaşi, cod poștal 700401, având Codul Unic de Înregistrare RO 37138640, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J22/456/2017, reprezentată de Dimitriu Elena-Diana, în calitate de Administrator (denumită în continuare "Organizator").

Participanții la campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public pe pagina de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro) şi pe pagina de Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări pe pagina de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro) şi pe pagina de Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro), denumite în continuare pagină.

SECŢIUNEA 2.   TEMEIUL LEGAL. PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Prezenta  Campanie  se  desfășoară  în  conformitate  cu  prevederile  Ordonanței  Guvernului  nr.  99/2000  privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

Campania se va desfășura în perioada  8 Octombrie – 22 Decembrie 2021. După   data   încheierii Campaniei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate și nu își mai asumă nicio obligație în legatură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia actualității sau continuării Campaniei.

Campania se desfășoară în mediul online pe pagina de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro) şi pe pagina de Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro) în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Premiile prevăzute în prezentul Regulament Oficial trebuie să fie revendicate în maxim 7 zile calendaristice de la data anunțării câștigătorului.

SECȚIUNEA 3.   MECANISMUL CAMPANIEI

 Abonare la newsletter

Pentru a afla toate curiozităţile din lumea astrologiei, abonează-te la newsletter https://www.zodiacool.ro/newsletter/inscriere-newsletter ca să fii primul care află adevărul: 

3.1 Mecanismul campaniei pe pagina de Facebook:

Pentru a participa la campanie și a avea şansa de a câștiga premiile acestei campanii, utilizatorul trebuie să fie fan al paginii de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro) și să interacționeze cu pagina oficială de Facebook Zodiacool.

Acțiunile pe care participantul trebuie să le îndeplinească sunt:

  1. Like la pagina de Facebook

Participantul trebuie să dea Like paginii oficiale de Facebook Zodiacool https://www.facebook.com/zodiacool.ro/ și să dea Urmărește paginii oficiale de Instagram Zodiacool https://www.instagram.com/zodiacool.ro

  1. Să interacționeze cu pagina oficială de Facebook Zodiacool https://www.facebook.com/zodiacool.ro/ prin comentarii la postările de Concurs din pagină.

-       Postările de Concurs în perioada desfășurării concursului vor fi în datele de: 8 octombrie 2021, 26 octombrie 2021, 25 noiembrie 2021.

-       Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să răspundă într-un comentariu la postarea de Concurs din pagină, astfel:

o   În perioada 8-25 octombrie postarea Concurs 8 octombrie 2021

o   În perioada 26 octombrie - 25 noiembrie pentru postarea Concurs 26 octombrie 2021

o   În perioada 26 noiembrie-22 decembrie pentru postarea Concurs 26 noiembrie 2021.

  1. Share la postarea concursului (public)

Participantul trebuie să dea Share la postarea de Concurs din pagină.

3.2 Mecanismul campaniei pe pagina de Instagram:

Pentru a participa la campanie și a avea şansa de a câștiga premiile acestei campanii, utilizatorul trebuie să fie fan al paginii de Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro) și să interacționeze cu pagina oficială de Instagram Zodiacool.

Acțiunile pe care participantul trebuie să le îndeplinească simultan sunt:

1. Follow (Urmărește) la pagina de Instagram https://www.instagram.com/zodiacool.ro/  

Participantul trebuie să dea Follow (Urmărește) paginii oficiale de Instagram Zodiacool.ro www.instagram.com/Zodiacool.ro

2. Să interacţioneze cu pagina oficială de Instagram prin comentarii la oricare dintre postările de Concurs din pagină.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să raspundă la întrebările concursului  postate pe profilul https://www.instagram.com/zodiacool.ro, în perioada desfăşurării campaniei, folosind un cont public.

-       Postările de concurs în perioada desfășurării concursului vor fi în datele de: 13 octombrie 2021 și 26 noiembrie 2021.

-       Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să răspundă într-un comentariu la postarea de Concurs din pagină, astfel:

o   În perioada 13 octombrie-25 noiembrie pentru postarea Concurs  13 octombrie 2021.

o   În perioada 26 noiembrie – 22 decembrie pentru postarea Concurs 26 noiembrie 2021. 

SECŢIUNEA 4.   PREMIILE ȘI ACORDAREA ACESTORA

În cadrul campaniei promoționale ZODIACOOL aduce A 13-A ZODIE se acordă 402 premii valoare totală de 23845 lei iar câștigătorii vor fi aleși, dintre cei care au respectat toate condițiile de participare, prin www.random.org.

 Câștigătorii vor fi trași la sorți și li se vor atribui premiile în ordinea extragerii, astfel: primii 25 extrași vor primi carduri cadou cu brăţări, ș.a.m.d.

 

 Extragerile vor avea loc în următoarele date:

Facebook: 25 octombrie, 25 noiembrie, 22 decembrie la ora 14:00.

Instagram: 25 noiembrie, 22 decembrie la ora 14:00.

 

Premiile sunt:

4.1  Facebook

Extragerea din 25 octombrie pentru participanţii din perioada 8-25 octombrie:

25 card cadou x 120 lei = 3000 lei

25 brăţări zodiac x 14 lei = 350 lei

 

Extragerea din 25 noiembrie pentru participanţii din perioada 26 octombrie -25 noiembrie

50 card cadou x 50 lei = 2500 lei

50 cărți Horoscop chinezesc 2022 x 30 lei = 1500 lei

 

Extragerea din 22 decembrie pentru participanţii din perioada 26 noiembrie-22 decembrie

100 analize numerologice x 85 lei = 8500 lei

100 seturi pandantiv cu lănțișor argintiu otel inoxidabil = 2900 lei

 

Marele premiu

1 x card cadou 1000 lei = 1000 lei

 

Premiul cea mai populara zodie din concurs

1     astrograma x 295 lei = 295 lei

 

Marele premiu se acordă prin extragerea câștigătorului dintre toți participanții înscriși în perioada 8 Octombrie – 22 Decembrie 2021 şi va avea loc în data de 22 decembrie ora 14.

 

Premiul cea mai populara zodie din concurs se acordă prin extragerea câștigătorului dintre toți participanții înscriși în perioada 8 Octombrie – 22 Decembrie 2021 pentru zodia care are cea mai mare frecvență de apariție în comentarii şi va avea loc în data de 22 decembrie ora 14.

 

4.2  Instagram

Extragerea 25 noiembrie pentru participanţii din perioada 13 octombrie-25 noiembrie

-       25 copaci cu bani Zodiacool

Extragerea 22 decembrie pentru participanţii din perioada 26 noiembrie – 22 decembrie

-       25 copaci cu bani Zodiacool

 Fiecare dintre premii poate fi acordat unui participant unic. Participantul care a câștigat un premiu nu va putea câștiga un alt premiu la același concurs.

Pentru înscrierea la concursul “ZODIACOOL aduce A 13-A ZODIE” organizat pe pagina de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro) şi pe pagina de Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro).vor fi luate în considerare la tragerea la sorți doar persoanele care s-au înscris în newsletter zodiacool.ro, au dat like-follow, comentarii relevante și share în decursul perioadei menționate anterior și care au respectat condițiile din prezentul regulament, conform Secțiunii 3.

Nu vor fi luate în considerare comentariile irelevante, care nu au legătură cu postarea. Nu se acceptă preschimbarea premiilor în bani.

Câștigătorul premiului trebuie să trimită pe adresa de e-mail contact@zodiacool.ro următoarele date necesare livrării acestuia:

§  nume utilizat pe Facebook/Instagram și linkul paginii personale

§  numele şi prenumele

§  adresa poștală la care dorește trimiterea premiului

§  telefon de contact

§  adresa de e-mail cu care s-a înscris la newsletter

§  seria și numărul cărții de identitate/buletinului

 

SECŢIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR

§  Participarea la această campanie implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament. 

Lista câştigătorilor va fi afişată pe pagina de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro)  şi pe pagina de Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro) în conformitate cu prevederile Secţiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

§  Pentru revendicarea premiului, câștigătorul are obligația de a trimite datele de livrare a premiului în maximum 7 zile calendaristice de la data anunțării câștigătorilor.

§  Toți câștigătorii vor fi contactați conform informațiilor furnizate de aceștia conform prezentului Regulament. Câștigătorii au obligația de a trimite o fotografie în care să apară imaginea câștigătorului și premiul acordat la adresa de mail contact@zodiacool.ro. De asemenea, numele lor, precum și fotografia lor cu premiul revendicat și personalizată cu imaginea Zodiacool vor fi postate pe pagina de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro) şi pe pagina de Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro). Dacă un câștigător a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat date de contact și nu poate fi contactat într-un interval de 48 ore de la anunțarea lui, i se va retrage premiul. Premiile sunt nominale și netransferabile, ele nu pot fi înmânate altei persoane decât câștigatorului.

§  Înmânarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la campanie constituie acordul ca numele câștigătorilor și fotografiile lor să poată fi făcute publice și utilizate gratuit în materiale audio, foto și video de către Organizator.

§  Câștigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declarație scrisă cu acest efect așa cum o cere Organizatorul. Câștigătorul va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul României.

 

SECŢIUNEA 6.   RESPONSABILITATE

Organizatorul nu răspunde pentru cazurile în care participanții nu pot vizualiza campaniile din diverse motive legate de conexiunea la internet, browserele folosite şi setările acestora, softurile, aplicaţiile, device-urile folosite etc. Prin participarea la campanie, toţi participanţii şi eventualii câştigători sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor şi eventualilor câştigători. Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări necâştigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor, sau după termenul de revendicare a premiilor prevăzut în prezentul Regulament Oficial. Organizatorul nu este răspunzător pentru calitatea premiilor şi nu acordă termen de garanţie, de utilizare pentru premiile acordate.

 

SECŢIUNEA 7.   DREPTUL DE PARTICIPARE

La această Campanie participă persoane fizice majore (cu vârsta de 18 ani, împliniţi la data începerii campaniei), de cetăţenie română, cu domiciliul stabil şi rezidenţa în România. Revendicarea premiilor reprezintă un acord de asumare a Termenilor si Condiţiilor stipulate în Regulamentul Oficial al campaniei. Nu pot participa la această campanie angajaţii Zodiacool S.R.L., precum şi soţul/soţia şi copiii acestora, cât și părinții angajaților.

 

SECŢIUNEA 8.   PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Prin  participarea  la  campania “ZODIACOOL aduce A 13-A ZODIE”, participanți își exprimă acordul expres și neechivoc ca datele lor personale furnizate voluntar (nume, prenume, adresa poștală, număr telefon fix/mobil, adresa de email, seria și numărul cărții de identitate/buletinului) să fie incluse în baza de date a Organizatorului și să fie stocate, utilizate și prelucrate, pe durata campaniei, în scopul:

- efectuării tragerii la sorți;

- validării, desemnării câștigătorilor și acordarea premiilor către aceștia,

- îndeplinirii obligațiilor fiscale ale Organizatorului în cadrul prezentei campanii,

și ulterior potrivit cerințelor din politicile interne și în conformitate cu cerințele legale.

În contextul îndeplinirii scopurilor de prelucrare, Zodiacool S.R.L. poate dezvălui datele astfel colectate către partenerii săi contractuali, către afiliații săi, către persoane împuternicite care prelucrează datele cu caracter personal, pe seama Zodiacool S.R.L ori către autoritățile publice centrale / locale, în următoarele cazuri:

- în situațiile în care această dezvăluire ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități, obținute ca urmare a participării dumneavoastră la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promoțional, sau alte campanii promoționale organizate de către Zodiacool S.R.L.;

- în cazul unor campanii promoționale organizate de către Zodiacool S.R.L împreună cu diverși parteneri contractuali sau afiliați ai Zodiacool S.R.L;

- pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

- pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar / promoțional, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

- atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

Organizatorul va aplica în utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal măsurile tehnice și organizatorice necesare în vederea asigurării securității acestora, protejării împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.  

În legătură cu această prelucrare de date, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dacă alegeți să oferiți consimțământul dumneavoastră cu privire la anumite prelucrări, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment.

Toate aceste drepturi le puteți exercita printr-o cerere scrisă, datată, semnată și transmisă către Zodiacool S.R.L. prin:

           poștă la adresa: Iaşi, str.Mizil nr.17, județul Iaşi, cod poștal 700401,

           telefon: 0750 619 109,

           e-mail: contact@zodiacool.ro.

În plus, aveți dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau la instanțele de judecată, în cazul în care considerati că Zodiacool S.R.L. v-a încălcat vreun drept în baza prevederilor legale.

 

SECŢIUNEA 9.   ALTE TAXE

Organizatorul este răspunzător pentru plata impozitului legat de premiile oferite, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

 

SECŢIUNEA 10.   ÎNCETAREA CAMPANIEI 

Prezenta campanie poate înceta numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta campanie.

 

SECŢIUNEA 11.   LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

 

SECŢIUNEA 12.  REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toţi participanții accesând pagina de Facebook Zodiacool (https://www.facebook.com/zodiacool.ro) sau pagina de Instagram  Instagram Zodiacool (https://www.instagram.com/zodiacool.ro). 

Prin participarea la această campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiillor prezentului Regulament Oficial.

 

CONDUCEREA ZODIACOOL S.R.L.                          

Dimitriu Elena-Diana

Administrator

 

 

Cauta pe zodiacool.ro
Magazin online Feng Shui, bijuterii, astrograme, numerograme ...
Magazin online
Feng Shui. Cauti explicatii despre stiinta si arta Feng Shui? ...
Feng Shui
Numerologie.Rolul numerologiei, semnificatia, calcule numerologice ...
Numerologie
Horoscop si alte mofturi
Horoscop. Totul despre horoscop, de astrologi profesionisti zodiacool.ro ...
Horoscop
Zodii si Zodii - Zodii europene si Zodii chinezesti ...
Zodii si Zodii
Astrologie | Astrologie Occidentala | Astrologie Chineza BaZi ...
Astrologie
Produse recomandate
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.