Horoscop Gemeni 2019 bani

Horoscop GEMENI BANI 2019: la nivel financiar, lucrurile în ansamblu stau cel mai bine în 2019. Gemenii se vor implica în activități care să îi avantajeze,

care să le aducă câștiguri rapide. Karma pozitivă pe tot parcursul anului 2019 este plasată pe casa banilor, din această poziție vorbește de tranzacții, loc de muncă nou, împrumuturi, vânzări, deschiderea unei afaceri pe cont propriu, conștientizarea valorii de sine, bani etc. Gemeni se vor orienta în prima parte a lui 2019 spre un alt domeniu de activitate.

Intervalul Ianuarie-Aprilie 2019 este cel mai bun pentru a concepe strategii de viitor. Cei mai avantajați sunt nativii care sunt la început de drum, artiști, scriitori etc. Cele 2 Eclipse din Ianuarie 2019 vă demonstrează că este posibil să ajungeți unde vă propuneți, doar cu amendamentul de a fi consecvenți.

Banii în viața voastră în acest an pot veni din 3 surse, abia după Octombrie 2019 o să știți ce este de viitor, până atunci se observă o tendință de ezitare, ceva vă nemulțumește. Poate dăuna bugetului familiei un împrumut, un proces, o încercare a vă extinde mai mult decât vă este necesar.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă, previziuni pentru proiecte noi de viitor

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în acest an 2019 să fiți prudenți, chiar dacă elementul karmic este de partea voastră, deoarece într-o secundă totul se poate spulbera, din cauza unui scandal, discuții tensionate, ieșiri de moment.

Acum vă pregătiți pentru bătălia cea mare, ce se va desfășura în 2020, când Nodul Nord va poposi pe semnul vostru.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Gemeni , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!