Horoscop Gemeni 2019. Previziuni complete in horoscop GEMENI 2019

Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019! Anul 2019 în ansamblu pentru nativii Gemenii este un an de evoluție, cele

mai vizate sectoare de evoluție sunt: bani, cariera, sănătare și iubire. De la caz la caz, importanța acestora diferă. Tranzitele planetelor grele în horoscop vă atenționează că este necesar să vă acordați timp și pentru voi, dacă veți ignora semnalele transmise de Univers, o să suportați consecințele odată cu Octombrie 2019.

Zodia Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscop Gemeni 2019, proiecte de viitor

Legăturile de colaborare pe partea financiară se vor destrăma sau, în cel mai bun caz, se vor renegocia încă din ianuarie 2019. Dacă o să mergeți în continuare în același trend de inerție, o să aveți parte de o intervenție bruscă a Universului în destin.

Pe partea afectivă, vor mai fi și nativi Gemeni care se vor îndrăgosti de persoane din locuri îndepărtate, în aceste cazuri se observă că o să plecați la finele lui Martie 2019 din domiciliul actual sau din țară, însă va dura 6-9 luni până vă veți obișnui cu locul sau cu limba, obiceiurile etc., plus că acești nativi se vor confrunta o lungă perioadă cu lipsuri financiare, se observă o maturizare bruscă. Partea bună este că o să evoluați, o să știți ce vă doriți.

ZI DE ZI: Horoscop Gemeni azi, mâine și poimâine

Tot pe plan sentimental se înregistrează multe fluctuații, astrologul ZODIACOOL® anunță nativii Gemeni că acum va depinde doar de voi dacă dați curs unor tentații de moment, care pe parcurs se vor transforma în chestiuni stabile, sau o să rămâneți în relațiile activate în ultimii 7 ani, însă acolo se cere trecerea la un alt nivel: oficializare, mutat împreună, investiții la comun, copii etc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Horoscop Gemeni 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Gemeni pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!