Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop 2018. Horoscop RAC 2018. Rac 2018

Racilor în 2018 le va merge destul de bine, în special din punct de vedere financiar, deoarece Karma este în casa banilor până în Noiembrie

Horoscop 2018: Previziuni pentru Rac

Zodia Rac: 21 iunie – 22 iulie

Un început de an promițător, întrucât Eclipsele de la începutul anului 2018 activează casele banilor. Ar fi indicat să profite de aceste momente și să înceapă proiecte noi, să se asocieze, să ceară o mărire de salariu, deoarece tot ce inițializează acum se va materializa până în lunile Iulie-August.

Dacă vor rata aceste șanse astrale sau dacă nu le vor valorifica la maximum așa cum ei își doresc, vor mai avea o șansă în vară, când vor deveni vedete în horoscop . Totuși, pentru cei mai norocoși acele luni pot să adune roadele muncii depuse în ultimii 2 ani de zile.

Previziuni 2018 Rac

Capitolul afectiv este foarte bine aspectat pentru nativii Rac care vor avea parte de multe satisfacții, iar acolo unde s-a încercat mai mulți ani consecutiv să se obțină copii, Jupiter, aflat în casa a V-a, va face minuni în această privință și va crea contextul favorabil pentru a aduce pe lume un copil.

Atenție totuși la perioada retrogradării lui Venus în Scorpion (Septembrie-Octombrie), poate să se contretizeze pentru multe femei cu o sarcină nedorită în urma unei aventuri de o noapte.

ZODIACOOL Rac 2018

Cei doi aștri din casa căsătoriei (Saturn și Pluto) cer sinceritate, loialitate, iar în cazul în care se va abuza de încrederea lor, aceștia se vor vedea nevoiți să ia decizii radicale: rupturi sentimentale cauzate de caracterul șantajabil al celor din semnul Racului.

ZI DE ZI: Horoscop Rac azi, mâine și poimâine

Finalul anului 2018 pentru Rac

Finele anului 2018 va constitui un nou început pentru nativii Rac, deoarece Nodul Nord va intra în domiciliul vostru în luna Noiembrie, iar de aici, timp de 18 luni, va face ca tot ceea ce gândiți să se materializeze. Rezultatele acțiunilor voastre vor fi vizibile, iar transformările produse spectaculoase. Cel mai bine aspectați vor fi cei singuri, aceștia își vor găsi iubirea mult visată (partener cooperant, de încredere). Șansele ca de sărbători Moș Crăciun să vă aducă un partener nou sunt mari.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Rac.

DE INTERES: Horoscop Rac săptămânal

Evenimente astrologice marcante pentru Rac 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): semnare de contracte, colaborări noi, oportunități financiare, avansare, loc de muncă.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): se culeg primele roade ale muncii depuse în Ianuarie, promovare, achiziții noi.

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): dragoste la prima vedere, naștere de copii, oficializare relație, persoanele din trecutul amoros vă caută).
23 Martie (Mercur retrogradează în Rac): perioadă de instabilitate emoțională, spirituală, certuri cu partenerul, aventuri.

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): se face un raport al stării sentimentale, dorință de a schimba ceva în relație, escapade sentimentale.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): partenerul poate descoperi anumite secrete legate de voi, situații delicate sentimental, căsătorii, copii.

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): unii prieteni se vor îndepărta de voi, căutați răspunsuri legate de motivul avalanșei de evenimente apărute în viața voastră.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): examene pentru a fi admiși în instituții de stat, dorință de a pleca în străinătate, spiritualitate.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): șanse de a cădea pradă unor escrocherii, divorț, dorință).

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): căsătorie, naștere de copii, iubire, fericire, îndrăgostire.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): problemele sentimentale dispar, întrucât se găsesc soluții, realizări pe toate planurile.

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): se vor remarca anumite persoane care doresc să profite de voi, deplasări în străinătate)
11 August (Eclipsă de Soare): cel mai bun moment de investiție pentru următorii 18 ani de zile, colaborări, oportunități).

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): starea afectivă se mai ameliorează, dragoste, partenerul este mult mai hotărât pentru a oficializa relația.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): probleme în timpul sarcinii, sarcini în urma unor aventuri, certuri cu copii, admiratori secreți).

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Karma intră în Rac): se deschid noi orizonturi, oportunități de a face schimbări radicale pentru următoarele 18 luni.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): reorganizare la locul de muncă, dorință de a fi independent, reușite).
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): munca și sănătatea sunt bine susținute, muncă în străinătate, colaborare cu străinătatea.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător: probleme legate de sănătate, dorință de a avansa pe scara socială.

În continuare afli Horoscop Rac 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Rac 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Horoscop Rac 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Rac pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 23 iunie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit