Horoscop RAC 2018

Racilor în 2018 le va merge destul de bine, în special din punct de vedere financiar, deoarece Karma este în casa banilor până în Noiembrie

Previziuni RAC 2018

Zodia Rac (21 iunie – 22 iulie) 

Un început de an promițător, întrucât Eclipsele din Ianuarie-Februarie vor activa casele banilor.

Ar fi indicat să profite de aceste momente și să înceapă proiecte noi, să se asocieze, să ceară o mărire de salariu, deoarece tot ce inițializează acum se va materializa până în lunile Iulie-August.

ZODIACOOL Rac 2018

Dacă vor rata aceste șanse astrale sau dacă nu le vor valorifica la maximum așa cum ei își doresc, vor mai avea o șansă în vară, când vor deveni vedetele horoscopului. Totuși, pentru cei mai norocoși acele luni pot să adune roadele muncii depuse în ultimii 2 ani de zile.

Capitolul afectiv este foarte bine aspectat, vor avea parte de multe satisfacții, iar acolo unde s-a încercat mai mulți ani consecutiv să se obțină copii, Jupiter, aflat în casa a V-a, va face minuni în această privință și va crea contextul favorabil pentru a aduce pe lume un copil.  Atenție totuși la perioada retrogradării lui Venus în Scorpion (Septembrie-Octombrie), poate să se contretizeze pentru multe femei cu o sarcină nedorită în urma unei aventuri de o noapte.

Cei doi aștri din casa căsătoriei (Saturn și Pluto) cer sinceritate, loialitate, iar în cazul în care se va abuza de încrederea lor, aceștia se vor vedea nevoiți să ia decizii radicale: rupturi sentimentale cauzate de caracterul șantajabil al celor din semnul Racului.

Finele anului 2018 va constitui un nou început pentru nativii Rac, deoarece Nodul Nord va intra în domiciliul vostru în luna Noiembrie, iar de aici, timp de 18 luni, va face ca tot ceea ce gândiți să se materializeze. Rezultatele acțiunilor voastre vor fi vizibile, iar transformările produse spectaculoase. Cel mai bine aspectați vor fi cei singuri, aceștia își vor găsi iubirea mult visată (partener cooperant, de încredere). Șansele ca de sărbători Moș Crăciun să vă aducă un partener nou sunt mari.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Rac:

1. Horoscop 2018 Rac luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): semnare de contracte, colaborări noi, oportunități financiare, avansare, loc de muncă.

2. Horoscop 2018 Rac luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): se culeg primele roade ale muncii depuse în Ianuarie, promovare, achiziții noi.

3. Horoscop 2018 Rac luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): dragoste la prima vedere, naștere de copii, oficializare relație, persoanele din trecutul amoros vă caută).
23 Martie (Mercur retrogradează în Rac): perioadă de instabilitate emoțională, spirituală, certuri cu partenerul, aventuri.

4. Horoscop 2018 Rac luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): se face un raport al stării sentimentale, dorință de a schimba ceva în relație, escapade sentimentale.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): partenerul poate descoperi anumite secrete legate de voi, situații delicate sentimental, căsătorii, copii.

5. Horoscop 2018 Rac luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): unii prieteni se vor îndepărta de voi, căutați răspunsuri legate de motivul avalanșei de evenimente apărute în viața voastră.

6. Horoscop 2018 Rac luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): examene pentru a fi admiși în instituții de stat, dorință de a pleca în străinătate, spiritualitate.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): șanse de a cădea pradă unor escrocherii, divorț, dorință sexuală).

7. Horoscop 2018 Rac luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): căsătorie, naștere de copii, iubire, fericire, îndrăgostire.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): problemele sentimentale dispar, întrucât se găsesc soluții, realizări pe toate planurile.

8. Horoscop 2018 Rac luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): se vor remarca anumite persoane care doresc să profite de voi, deplasări în străinătate)
11 August (Eclipsă de Soare): cel mai bun moment de investiție pentru următorii 18 ani de zile, colaborări, oportunități).

9. Horoscop 2018 Rac luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): starea afectivă se mai ameliorează, dragoste, partenerul este mult mai hotărât pentru a oficializa relația.

10. Horoscop 2018 Rac luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): probleme în timpul sarcinii, sarcini în urma unor aventuri, certuri cu copii, admiratori secreți).

11. Horoscop 2018 Rac luna Noiembrie

6 Noiembrie (Karma intră în Rac): se deschid noi orizonturi, oportunități de a face schimbări radicale pentru următoarele 18 luni.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): reorganizare la locul de muncă, dorință de a fi independent, reușite).
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): munca și sănătatea sunt bine susținute, muncă în străinătate, colaborare cu străinătatea.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător: probleme legate de sănătate, dorință de a avansa pe scara socială.

12. Horoscop 2018 Rac luna Decembrie

Evenimente astrologice marcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

Horoscop Rac 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.