Aplica

Horoscop saptamana 17 – 23 mai 2021 pentru toate zodiile

Horoscopul saptamanii 17 Mai: perioada se anunță a fi una destul de calmă. Aceia dintre nativi care au o afacere proprie pot să se bucure pentru că se bucură de contracte care se vor dovedi a fi benefice. Dar este foarte important ca părțile să își folosească intuiția. Sensul vieții ne arată ce este mai frumos în viața noastră și unde să căutăm armonia.

Horoscop saptamanal Berbec

Nativii Berbec gândesc departe. Se bucură de o acuratețe a gândirii și un dialog plăcut pe care o minte armonioasă le poate oferi. Acum este momentul pentru prieteni! Și pentru activități de grup care cer creativitate. Atenție: aceste activități pot aduce câștiguri!

Horoscop zodia Berbec sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Taur

Mult iubesc nativii Taur banii și iată că de data aceasta au parte de ei din plin. Sensul vieții le arată cât de explicit se poate către ce trebuie să se îndrepte ca să aibă parte de prosperitate. Nativii să nu neglijeze niciun fel de relații cu prietenii pentru că împreună cu aceștia se pot pune bazele unei activități profitabile.

Horoscop zodia Taur sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

Gemenii au exact starea necesară pentru a se concentra pe problemele profesionale care le cer efort suplimentar. Sunt în echilibru cu ei înșiși și unde mai pui că soarele le traversează ascendentul aducând energie și căldură. Toate sunt orientate către activitatea profesională.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Rac

Nativii Rac își pun întrebări, dar nu orice fel, ci filozofice. Pun față în față credința lor, relația cu Divinitatea, cu filozofiile religioase. Pun în balanță cunoștințele intelectuale și nivelul moral la care au ajuns. Rezultatul este o tendință de retragere pentru meditație și studiu.

Horoscop zodia Rac sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Leu

Nu este exclus ca nativii acestei zodii să cunoască o persoană cu totul specială, care să le inspire pe loc o legătură de durată, chiar o eventuală căsătorie. O bună parte a nativilor chiar se pregătesc pentru nuntă și prietenii le sunt alături.

Horoscop zodia Leu sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Concentrarea nativilor pe problemele de la serviciu este maximă. Nu mai văd nimic în jur din cauza unui contract foarte avantajos, dar care, prin dimensiunile sale, cere un efort uriaș. Au însă energia necesară și astrologul zodiacool.ro dorește să le atragă atenția că poate fi un moment crucial în profesie, deci merită tot efortul.

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Balanță

Nativii Balanță pregătesc o călătorie (fizică sau intelectuală) departe în spațiu sau cunoaștere, care poate să fie o experiență extrem de plăcută și utilă în același timp. Dar poate însemna un pas înainte în evoluția lor intelectuală și/sau spirituală, întâlniri cu persoane elevate, cunoștințe avansate într-un domeniu sau altul.

Horoscop zodia Balanță sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

Cum Scorpionul un amator de mister, așa este și această perioadă: plină de mister care îi accentuează aceasta latură. Găsește lucruri secrete care efectiv îl fascinează și care îl leagă și mai mult de casă, de rădăcini. Sunt lucruri care îi pot aduce armonia în viață, cu un impact deosebit.

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

Nativii Săgetător caută armonia în relații. Dar în special se armonizează cu partenerul de viață cu care până acum au avut relații ceva mai tensionate. Și această stare de bine poate avea impact asupra vieții nativilor. Cu toată armonia, în relațiile de muncă există tensiuni. Este de căutat un nou contract!  

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

Dacă sunt oameni fericiți în dragoste în această perioadă pe care o analizăm, aceia sunt nativii Capricorn. Au găsit armonia, au găsit pasiunea, au găsit persoana! Vai de cine se opune! Aceia dintre nativi care nu se regăsesc aici, au mari șanse să aibă niște vești despre realizări ale copiilor sau să petreacă timp minunat cu aceștia.

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Nativii Vărsător găsesc armonia în casă și în familie după o perioadă destul de dificilă. Dar armonia este una și posibilitățile de rezolvare sunt alta. Nativul va fi nevoit să ia măsuri drastice pentru că jovialitatea și înțelepciunea cuvintelor nu a fost de ajuns.

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Horoscop saptamanal Pești

Nativii Pești devin foarte raționali, ei, idealiștii, visătorii. Și rațiunea, dialogul au o armonie deplină care le dă o gândire echilibrată. Nativii se pot bucura de vești foarte bune. Și se mai pot bucura de scurte drumeții sau plimbări în zone cu totul și cu totul speciale.

Horoscop zodia Pești sapatamana 17-mai-23-mai-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termeni

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.