Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 | Toate zodiile | Zodiacool

Horoscop saptamanal General pentru saptamana 26 Iulie – 1 August 2021. Vezi previziuni pentru toate zodiile. Bani, cariera, dragoste, sanatate.

Previziuni din horoscopul saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 pentru toate zodiile

A venit și horoscopul săptămânal de la sfârșitul lunii Iulie, ne aflăm în plină vară, dar se pare că tot nu ne-am săturat de căldură. Ne sperie canicula cu care mai mult ne amenință meteorologii.

Aspectele astrale conduc către opoziții. Ne aflăm pe muche de cuțit. Echilibrul este foarte important. În special echilibrul dintre propria voință și interesele generale. Poți să îl menții? Atunci intri în armonie cu vibrațiile săptămânii!

Cu cei doi puternici, Jupiter și Saturn, în mișcare retrogradă, avem ceva de recuperat. Fiecare în sinea lui știe ce. Important este să identifice ce.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021:

Horoscop saptamanal Berbec

Nativii zodiei Berbec, în acest horoscop săptămânal, sunt destul de aproape de vibrațiile săptămânii pentru că se luptă cu opoziția dintre propria pasiune și dedicarea muncii și creațiilor lor celorlalți.

Acești nativi, a căror deviză este „eu sunt”, sunt foarte greu orientat către interesul general. Și totuși, în această perioadă sunt puși în situația de a menține echilibrul dintre ei și ceilalți.

Horoscop zodia Berbec sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Taur

A-ți manifesta creativitatea sau a merge după normele clasice? Aceasta este întrebarea care îl macină pe nativul Taur la început de horoscop săptămânal.

Și mai are de menținut echilibrul dintre casă și îndatoririle profesionale care par că nu se mai termină! Important este că le place ce fac!

Horoscop zodia Taur sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

În acest horoscop săptămânal, Gemenii vor constata că au de făcut un drum lung și foarte important. Este ceva ce au omis și acum constată că această călătorie se amână sau au de trecut niște piedici până să se materializeze.

Se simt blocați, dar este ceva ce le stă în putință să rezolve dacă își dau seama ce anume mai este de rezolvat.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Rac

Nativii Rac doresc să facă un credit și lucrurile par că trenează. Mai este nevoie de niște acte, de niște semnături, poate giranți, tot felul de formalități.

Norocul este că, în acest horoscop săptămânal, banii din salariu sau din alte activități sunt suficienți deocamdată și pot asigura garanția necesară.

Horoscop zodia Rac sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Leu

Cu Soarele de partea lor în acest horoscop săptămânal, nativii Leu sunt cei mai energici și mai vizibili în această perioadă. Nativii au din partea partenerului de viață tot sprijinul, dar aceasta îi obligă într-un fel.

Niște datorii din trecut revin în discuție, poate tocmai pentru că există potențial din partea nativului pentru a le onora.

Horoscop zodia Leu sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Nativii Fecioară au crezut că au scăpat de niște treburi foarte plictisitoare și că le pot lăsa în grija partenerilor de afaceri, dar acestea revin în atenția nativilor și trebuiesc rezolvate.

Un horoscop săptămânal unde totul e contra timp. Poate există întârzieri în onorarea unor contracte și acum a venit scadența.

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Balanță

Nativul Balanță este dedicat unei cauze umanitare în acest horoscop săptămânal. Îl interesează, și nu numai, pune chiar pasiune într-o problemă de interes general.

Nativul are viziune de perspectivă și poate că este un moment bun pentru a fructifica această deschidere, deopotrivă în plan personal și profesional.

Horoscop zodia Balanță sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

Horoscopul săptămânal pentru nativii Scorpion spune că aceștia sunt activi profesional și, mai mult decât atât, sunt vizibili la locul de muncă. Dar au probleme acasă și trebuie să facă un fel de slalom printre diversele obligații, trebușoare și așa mai departe.

Cum se împart și cum armonizează cele două domenii ale vieții, depinde numai și numai de nativi. 

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

În acest horoscop săptămânal, Săgetătorii au de făcut niște deplasări care par că au apărut din senin, dintr-o dată și care le pun în pericol alte activități pe care le consideră mult mai importante pentru ei.

Dar este vorba de fapt de niște deplasări pe care nu le-au făcut la timpul potrivit din varii motive și acum revin în atenție. Dacă fac un efort, nativii se vor descurca cu ambele.

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

Ca să nu mai aibă emoții cu banii proprii, nativii Capricorn apelează la un împrumut. Este un horoscop săptămânal dificil și numai așa se pot descurca.

Pentru unii dintre nativi este momentul să pună banii împreună cu partenerul de viață și să vadă abia apoi dacă fac achiziția la care s-au gândit sau nu.

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Nativii Vărsător suferă de un blocaj în acest horoscop săptămânal. Au senzația de lipsă de voință sau de lipsă de spor. Viața lor se desfășoară de parcă merg prin zăpadă sau pe un nisip foarte afânat.

Nu înainteză decât puțin câte puțin. Asta până își vor da seama că au omis ceva foarte important și recuperează.

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Horoscop saptamanal Pești

Foarte dedicați celorlalți, nativii acestei zodii se gândesc cu mare îngrijorare că numai ce s-au ocupat de propria pesoană și interesele celorlalți au reapărut în prim plan.

În acest horoscop săptămânal este ceva ce trebuie identificat, regândit și recuperat din ceea ce ați făcut pentru ceilalți.

Horoscop zodia Pești sapatamana 26-iulie-01-august-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termene și condiții

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit