Horoscop săptămânal 30 Septembrie-6 Octombrie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pentru nativii Pești săptămâna 30 septembrie-6 Octombrie vine cu multă iubire. Majoritatea planetelor încep să se stabilească în segmente rezervate

dragostei, declarațiilor primite din partea partenerului. Toate sunt amplificate și de revenirea lui Pluton la mers directă în data de 3 octombrie pe segmentul socializării.

Tocmai de aceea mulți nativi Pești vor avea parte de momente de relaxare, iubire, pasiune, de noi oportunități, de a lega relații fie pe la locul de muncă, fie pe internet (dacă sunteți singuri).

În data de 3 octombrie Mercur intră în semnul Scorpion, unde va rămâne până la sfârșitul lunii noiembrie. Va avea și o perioadă de retractare, în schimb, până atunci, mulți nativi Pești vor lua în calcul ideea de a susține examene, de a se înscrie la anumite cursuri, de a accepta o ofertă mai bună de job, de a lua în calcul ideea de a deveni un profesor, de a preda din experiența pe care o au din punct de vedere profesional.

Cert este că apar noi idei, noi percepții în mintea voastră. Parte aceasta de metal este supradimensionată în această perioadă și prindeți curaj, întrucât vedeți că oamenii din jurul vostru vă apreciază și vă susțin.

Pe data de 4 octombrie, Marte intră și el în semnul Balanță, pe segmentul rezervat banilor veniți de la ceilalți. Tocmai de aceea mulți Pești vor avea de încasat bani în următoarea perioadă sau dacă au dat bani cu împrumut, vor obține ceea ce este a lor după foarte multe amânări.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Pești în acest interval este de a evita viciile sau suprasolicitarea, întrucât stresul și oboseala pot să aducă tot felul de crize biliare, probleme ale sistemului nervos, atacuri de panică, multe probleme ce pot afecta starea de bine, echilibrul interior și, de fapt, energia vitală a vieții.

Sunteți într-o perioadă în care apar foarte multe schimbări și ar fi indicat să vă ascultați intuiția. Nu cereți sfaturi în stânga și în dreapta, întrucât lumea vă va percepe din prisma propriilor trăiri, în schimb voi simțiți totul la un alt nivel, având în vedere că îl aveți în continuare pe Neptun alături de Lilith unul peste celălalt și sunteți atrași de tot ceea ce înseamnă tentație, provocare, pasiune, mister.

Tocmai de aceea, dacă simțiți aceste trăiri, dați-le curs, întrucât aveți foarte multe lecții de învățat de pe urma acestor experiențe.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 14 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.