Horoscop săptămânal 30 Septembrie-6 Octombrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: pentru nativii Leu intervalul 30 septembrie-6 octombrie pune în evidență locul de muncă, situația materială și perspectiva unor noi colaborari.

În primul rând, între 2-3 octombrie vedem tranzitul Lunii prin segmentul rezervat contractelor, semnărilor, actelor ce se doresc a se rezolva, a se remedia de ceva timp și pe seama revenirii lui Pluton la mers direct, vedem ca nativii Leu să obțină acele avize, aprobări, tocmai pentru a pune în practică anumite idei.

Nativii Leu ce sunt angajați și care au trecut prin tot felul de nemulțumiri la nivelul acestui capitol în ultima perioadă, vedem ca după data de 3 octombrie să ia în calcul posibilitatea de a mai căuta un loc de muncă, de a mai verifica ce este pe piață, de a verifica prețul pentru serviciile prestate și până la sfârșitul lunii octombrie să ajungă și la îndeplinirea acelor idealuri pe care și le propun acum.

De fapt, în spatele acestor încercări de reinventare stau anumite stări de frustrare, blocaje ce au fost dezvoltate încă din prima parte a anului, tocmai pentru că nu era în calcul o astfel de situație tensionată, complicată și acum doriți să ieșiți din acel cerc vicios, fie prin intermediul unor persoane noi ce vin să vă ajute, fie chiar prin parte aceasta de documentație, prin susținerea unor examene sau participarea la anumite cursuri, tocmai pentru a prinde mai multă încredere în voi.

Pe partea de sănătate, vedem să se reactiveze anumite probleme ale sistemului osos ce au mai fost active în viața voastră și la sfârșitul anului trecut. Acestea se datorează stresului și în mod special asumării multor responsabilități față de copii, partener, rude.

Totul este prea personal în această perioadă. Trebuie să învățați să vă detașați și acest lucru se face în mod clar prin controlul respirației, rugăciune, meditație și chiar prin a profita de acel moment. Atunci când sunteți implicați în niște situații mai tensionate, să spuneți tot ceea ce nu vă convine, chiar dacă sunteți persoane diplomate și drăguțe.

Pentru a rezolva aceast segment al comunicării va ajuta Marte, care din 4 octombrie se mută în segmentul rezervat discuțiilor, deplasărilor. De aceea, mulți Lei vor deveni foarte agitați, nervoși, irascibili, dornici de a rupe anumite colaborări, vor da cărțile pe față.

Unii nativi pot deveni și violenți în condițiile în care dreptatea nu este luată în calcul de anumiți superiori, de anumite persoane și chiar de partener, întrucât sunteți nedreptățiți.

Mercur intră și el pe 3 octombrie în segmentul rezervat locuinței. Vedem ca mulți nativi Leu să ia în calcul ideea de renovare, de achiziționare a unui imobil, de mutare, posibil chiar cu locul de muncă, fie în străinătate, fie poate acceptă o opțiune din partea unui partener de a pleca, fiind nevoiți să îți schimbe locuința.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Leu să dea curs acelor oportunități, dar să pună și condiții, să nu se mai ajungă în aceleași situații extrem de tensionate ca în momentul de față, să ia aminte la lecțiile ce au fost oferite de Univers încă de la începutul anului și să nu mai repete de acum încolo acele greșeli.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.