Horoscop săptămânal 30 Septembrie-6 Octombrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn sunt vedetele acestei săptămâni. Pentru aceștia, revenirea lui Pluton la mers direct, în segmentul lor astral, aduce foarte

multe conștientizări legate de felul în care sunt tratați de către prieteni, parteneri, rude, șefi.

Dacă ați trecut în ultima perioadă, începând cu aprilie și până în momentul de față, prin blocaje la nivelul acestor segmente astrale, după această săptămână veți începe să luați inițiativă, să nu vă mai lăsați dominați, controlați, manipula de cei din jurul vostru, să dați curs unor oportunități ce pot să apară și din punct de vedere financiar, profesional după 4 octombrie, când Marte intră în casa carierei, a felului în care sunteți văzuți de către șefi.

Mulți nativi Capricorn vor avea parte după 4 octombrie de oportunități ce vizează locul de muncă, o avansare, obținerea unei vize, un examen ce poate fi trecut cu brio și toate acestea vă vor mulțumi, vă vor face să aveți mai multă încredere în voi și poate chiar să cereți mai mult de la propria persoană de acum încolo.

Cert este că deja intrați în linie directă pentru acea întâlnire între cei doi malefici, ce va avea loc la începutul lunii ianuarie 2020. Până atunci, este clar că trebuie să renunțați la unele colaborări ce s-au dezvoltat în viața voastră în ultimii 29-30 de ani și nu mai funcționează.

Mulți nativi Capricorn vor avea parte de surprize din punct de vedere financiar în acest interval. Acestea pot fi generate fie de obținerea unei sume de bani ce a fost dată cu împrumut la un moment dat și acum revine în viața voastră, fie prin obținerea unui comision.

Pe parte de sănătate, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Capricorn să fie mult mai atenți la felul în care se raportează la odihnă. Aici de fapt este cea mai mare problemă în acest moment, întrucât ficatul este cel care suportă acest stres.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.