Horoscop săptămânal 30 Septembrie-6 Octombrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, prima parte a săptămânii vedem să fie centrată în mod clar pe tot ce înseamnă alianțe, colaborări, discuții despre un

eventual loc de muncă mai bine plătit sau în unele cazuri o să fie vorba chiar de participarea la un interviu, concursuri sau poate vă documentați cu privire la anumite acte ce trebuie întocmite pentru a efectua o tranzacție, pentru a ajunge într-o anumită funcție.

Toate aceste demersuri determinate între 1 și 3 octombrie vă animă viața până la sfârșitul lunii octombrie, când Mercur va intra în mișcare de retrogradare. Este o săptămână în care ar trebui să fiți foarte atenți pe partea financiară.

Chiar dacă Mercur intră în casa banilor veniți de la ceilalți, cea mai mare tendință este de a da bani cu împrumut și aceste sume să nu mai revină în viața voastră.

Pot să apară tot felul de situații noi care vizează fie familia, fie repararea mașinii, fie o renovare sau o problemă de sănătate a unui membru de familie care necesită un suport financiar din partea voastră și un efort efectiv pentru a rezolva aceste probleme.

Nemulțumirea va fi generată de faptul că nu sunteți singurii care pot să remediezi această problemă, dar totul cade pe voi și tocmai de aceea această stare de nemulțumire, frustrare va conduce la sfârșitul lui octombrie-începutul lui noiembrie la o stare de repulsie și posibil la conflicte mult mai grave.

Dacă nativii Berbec trec prin perioade destul de stresante pe partea de sănătate, aici vedem investigații ce vizează poate partea de digestie/sistem circulator/sistem nervos care este indicat să se repete, întrucât Lilith alături de Neptun pe casa a XII-a, a problemelor cronice, poate să aducă niște verdicte mult mai drastice și în realitate să nu fie chiar așa o problemă gravă.

Pe partea sentimentală, această săptămână este marcată în special de intrarea lui Marte, planeta războiului, încă din 4 octombrie în casa căsătoriei/alianțelor și tocmai de aceea, fiind guvernatorul vostru implicat în acest aspecte, poate să aducă la sfârșitul săptămânii unele tensiuni.

Acestea pot pleca fie de la lipsa timpului petrecut împreună, fie de la problemele financiare, fie chiar de la lipsa afecțiunii/contactului intim din ultima perioadă, fie de la problemele generate de rudele partenerului sau nemulțumirile acestora în viața voastră.

Este totuși o perioadă de relansare pe partea sentimentală și tocmai de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Berbec să fie mai romantici, mult mai atenți cu partenerul de sex opus, deoarece totul se poate aplana și consuma foarte frumos pe partea contactului intim și chiar se poate ajunge la remedierea unor probleme ce au fost acumulate de foarte mult timp.

Pe finele săptămânii pot avea loc transformări pe partea de carieră, întrucât acolo este focusată energia voastră în momentul de față. Aceasta vă aduce o veste bună, fie că ați fost acceptați la un interviu, fie că ați trecut de o etapă, fie semnați contracte, vreți să vă deschideți ceva pe cont propriu.

Se observă noi orizonturi pe partea de carieră ce pot să vină prin persoane noi, care în niciun caz nu vor veni prin persoanele care v-au fost alături în ultimii șapte ani și care au încercat să profite de voi, de credibilitatea, energia voastră și de partea financiară.

Va fi o săptămână cu de toate, important este să vă ascultați intuiția și să studiați problema din mai multe perspective, dacă vorbim de tot ceea ce înseamnă carieră.

Pe partea sentimentală, ar fi indicat să fiți mult mai echilibrați și deschiși către dialog, deoarece se pot trece peste niște blocaje ce se pot perpetua și în următoarele săptămâni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.