Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, in intervalul 30 noiembrie - 6 decembrie, au o perioada tensionata in relatiile profesionale, cu oamenii care ii invata, ii ajuta

Și pentru nativii Leu se anunță a fi o săptămână foarte bună. Mai puțin în relațiile cu persoanele de la care ar putea să aibă de învățat sau de la acele persoane care l-au ajutat până acum.

Cu toate acestea, nativul tinde să fie foarte imulsiv spre agresiv. Buna relație se strică și mai sunt și prietenii care pun umărul la aceasta.

Profesional, nativii au o perioadă în care sunt foarte inventivi și își doresc foarte mult să aibă libertatea de a face ce doresc la serviciu, mai precis să poată face ce simt ei că trebuie făcut, să poată să își pună în aplicare niște idei noi.

Și mai simt nevoia să se odihnească, sunt de-a dreptul epuizați și retragerea în cămin este ar fi esențială pentru ei la acest moment. Nativii Leu doresc să se elibereze de responsabilitățile pe care și le-au asumat.

Banii vin mai mult de la partenerul de viață, dar vin atunci când nativii au mai multă și mai multă nevoie.

Ei sunt cu capul în nori când e vorba de a-și valorifica prestațiile și noroc cu partenerul de viață care îl mai ajută din când în când. Dar tot partenerul este acela care îi mai aduce cu picioarele pe pământ.

Nativii sunt îndrăgostiți! Aceia care au cunoscut de curând pe cineva sunt în culmea fericirii, dar aceia care au o relație deja stabilă constată că se produc niște scântei, scântei de bine, și încep să vadă cu ochi pasionali pe cel de lângă ei.

Din punct de vedere al sănătății, există pușee acute de tot felul de afecțiuni, nativii s-au epuizat peste măsură.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 30 Noiembrie - 6 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 01 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!