Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii Balanta, in intervalul 30 noiembrie - 6 decembrie, au parte de vesti despre bani care e posibil sa vina dintr-o pasiune, hobby

Tare ar mai dori o parte a nativilor Balanță să facă niște modificări în casă și tare se mai împotrivește partenerul de viață!

Mai este o parte a nativilor care se apucă cu spor de curățenia de dinainte de sărbători și partenerul de viață nu are același demaraj și ies scântei, că doar știm cu e când unul vrea să facă curat și celălalt își dorește o cană cu vin fiert și un film bun.

Profesional, nativii întâmpină niște probleme.

Au nevoie de sprijin și au mari șanse să îl primească în prima parte a săptămânii după care, în partea a doua, nativii devin deschiși și sensibili, intuind o mare parte a rezolvărilor, bazându-se pe ce au aflat de la persoana aceea care i-a ajutat atât de mult cu câteva zile înainte.

Banii circulă și acesta este un lucru foarte bun. Nativii au un proiect de realizat, unul în care au pus multă pasiune. De acolo au toate șansele să înceapă niște plăți. Dacă nu vin banii efectiv, măcar există mesaje care anunță că ceva s-a deblocat.

Din punct de vedere al sănătății, nu se întrevăd probleme deosebite, chiar există premisele unor ameliorări ale stării de sănătate.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 30 Noiembrie - 6 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!